Η «βασίλισσα» πληρώθηκε λιγότερο από τον σύζυγό της

Η «βασίλισσα» πληρώθηκε λιγότερο από τον σύζυγό της

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παραγωγός του βασιλικού δράματος «The crown» (το Στέμμα) υποστηρίζει ότι η Κλερ Φόι, που έπαιξε τον κεντρικό ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ πληρώθηκε λιγότερο από τον τηλεοπτικό σύζυγό της. Η σειρά του Netflix παρακολουθεί το ταξίδι της Ελισάβετ από τότε που ήταν πριγκίπισσα μέχρι που έγινε βασίλισσα, ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1950. Το περιοδικό Variety αναφέρει δηλώσεις της παραγωγού Σούζαν Μακί, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι η Φόι πληρώθηκε λιγότερο από τον Ματ Σμιθ, ο οποίος υποδύθηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο στις δύο πρώτες περιόδους της σειράς. Εκανε την παραπάνω δήλωση σε μια εκδήλωση της κινηματογραφικής βιομηχανίας στην Ιερουσαλήμ. Η ίδια τόνισε ότι αυτό συνέβη επειδή ο Σμιθ ήταν γνωστός από τη σειρά επιστημονικής φαντασίας «Ντόκτορ Χου». Η Μακί δήλωσε ότι το χάσμα αυτό θα κλείσει στην τρίτη περίοδο της σειράς στην οποία κανείς δεν θα λάβει υψηλότερο μισθό από τη βασίλισσα. Ο πράκτορας της Φόι δεν απάντησε στα αιτήματα για σχόλια την Τετάρτη. Ούτε η Φόι ούτε ο Σμιθ πρόκειται να εμφανιστούν στην τρίτη περίοδο της σειράς κατά την οποία η Ολίβια Κόλμαν θα υποδυθεί τη μεσήλικα μονάρχη. Το φυλετικό χάσμα των μισθών αποτελεί ένα σημαντικό θέμα στο Χόλιγουντ μετά τις αποκαλύψεις ότι πολλές γυναίκες πληρώνονται λιγότερο από τους άρρενες συμπρωταγωνιστές τους.

Ο πολυαναμενόμενος γάμος

Tην ίδια στιγμή, όλα ετοιμάζονται για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Με πιτζάμες και παλιά νυφικά, με τσάι ή ίσως και σαμπάνια, οι ένθερμοι οπαδοί των βασιλικών τεκταινομένων ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τους γάμους του πρίγκιπα Χάρι και της αρραβωνιαστικιάς του Μέγκαν Μαρκλ. Ο Χάρι πάντα ήταν ο πρίγκιπας της καρδιάς των Βρετανών και πολλοί τόσο μέσα όσο και έξω από την Κοινοπολιτεία αναρωτιούνταν αν ποτέ το «κακό παιδί του Μπάκιγχαμ» επρόκειτο να έλθει εις γάμου κοινωνία. Η Μαρκλ, αστέρας της τηλεοπτικής σειράς «Suits», ενθουσίασε τους οπαδούς της για τη μεικτή φυλετική της καταγωγή.

Ο γάμος τους πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου το μεσημέρι στο κάστρο του Ουίνδσορ. Ηδη, έχουν αρχίσει να εκπονούνται σχέδια για ομάδες παρακολούθησης της τελετής, όπως εξάλλου και συναντήσεις στα μπαρ αλλά και να προσφέρονται ακριβά πακέτα για ξενοδοχεία. Οι παθιασμένοι με το αντικείμενο έχουν δημιουργήσει τις δικές τους ομάδες στο Facebook.

«Λατρεύουμε τη Μέγκαν Μαρκλ», λέει η Τζούλι Μπρίλχαρντ, η οποία υπήρξε υπεύθυνη επιμελητείας του στρατού. «Για κάθε μικρό μαύρο κορίτσι που ήθελε τη δική του πριγκίπισσα, τώρα διαθέτει μία. Δεν είναι αυτό καταπληκτικό; θα είναι πάντα η Αμερικανίδα πριγκίπισσα». Τα μέλη της ομάδας στο Facebook μοιράζονται τα νέα του γάμου και τα σχέδια για συναντήσεις και ζουν σε 91 χώρες σε έξι από τις επτά ηπείρους. «Κοιτάμε για επαφές στην Ανταρκτική» λέει η Μπρίλχαρντ. «Εκαναν τη δική τους πορεία Γυναικών τον Μάρτιο και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν θαυμάσιο αν έκαναν και τη δική τους συγκέντρωση για τον γάμο. Χρειάζονται κάτι για να σπάσουν τη μονοτονία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή