Λονδίνο: Πλατφόρμα με μπάζα έπεσε από ύψος πέντε ορόφων πάνω σε γυναίκα

Λονδίνο: Πλατφόρμα με μπάζα έπεσε από ύψος πέντε ορόφων πάνω σε γυναίκα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έντονα σοκαρισμένοι από το θέαμα που αντίκρισαν, αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τη στιγμή που μία κινητή πλατφόρμα ενός γερανού με μπάζα έπεσε από ύψος πέντε ορόφων πάνω σε μία γυναίκα, η οποία αυτή τη στιγμή δίνει μάχη για τη ζωή της, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail».

Το ατυχές περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης, κοντά σε μία οικοδομή στην περιοχή Μάιλ Εντ του ανατολικού Λονδίνου, τη στιγμή που η γυναίκα περνούσε κοντά από το σημείο. 

Τη στιγμή που η αστυνομία έφτασε στο σημείο, αντίκρισε κόσμο να προσπαθεί να βγάλει τη γυναίκα από έναν σωρό μπάζων και σπασμένων ξύλων. Λίγο αργότερα, η γυναίκα και ένα ακόμη άτομο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι άκουσε έναν δυνατό γδούπο και μετέβη στο σημείο, για να δει τι συνέβη. «Μία γυναίκα βρισκόταν ακίνητη κάτω από τα μπάζα και μία άλλη γυναίκα δίπλα της φώναζε υστερικά για ένα ασθενοφόρο», είπε χαρακτηριστικά για το τι είδε με το που έφτασε στην οικοδομή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή