«Συστήθηκε» στους Βρετανούς το βασιλικό βρέφος – οι πρώτες φωτογραφίες

«Συστήθηκε» στους Βρετανούς το βασιλικό βρέφος – οι πρώτες φωτογραφίες

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η οποία πήρε ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψαν με τον Ουίλιαμ και το νεογέννητο στο σπίτι τους.

Το βρέφος είναι ο δεύτερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που ήταν παρών στον τοκετό, και της Κέιτ Μίντλετον και το τρίτο παιδί του ζεύγους.

«Συστήθηκε» στους Βρετανούς το βασιλικό βρέφος – οι πρώτες φωτογραφίες-1

«Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δυο οικογενειών έχουν ενημερωθεί και είναι κατενθουσιασμένοι από την είδηση αυτή», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, προσθέτοντας ότι «η μητέρα και το μωρό είναι καλά στη υγεία τους».

«Συστήθηκε» στους Βρετανούς το βασιλικό βρέφος – οι πρώτες φωτογραφίες-2

Η 36χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ μετέβη το πρωί στο ιδιωτικό μαιευτήριο Lindo Wing του St Mary's Hospital στο δυτικό Λονδίνο, όπου είχε γεννήσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ.

«Συστήθηκε» στους Βρετανούς το βασιλικό βρέφος – οι πρώτες φωτογραφίες-3

«Η Δούκισσα μετέβη με το αυτοκίνητο από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον στο μαιευτήριο μαζί με τον Δούκα του Κέμπριτζ», ανέφερε η πρωινή ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Συστήθηκε» στους Βρετανούς το βασιλικό βρέφος – οι πρώτες φωτογραφίες-4

 

«Συστήθηκε» στους Βρετανούς το βασιλικό βρέφος – οι πρώτες φωτογραφίες-5

Το νεογέννητο είναι το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄και του 96χρονου πρίγκιπα Φίλιππου από τον γιό τους Κάρολο. Οι βρετανοί βασιλείς έχουν άλλα τρία δισέγγονα από την 67χρονη κόρη τους πριγκίπισσα Αννα.

Με τον ερχομό στον κόσμο του μωρού, ο 33χρονος αδελφός του Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι, που θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ από την Καλιφόρνια, λαμβάνει λάβει την έκτη θέση στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Άλμπερτ, Άρθουρ και Φρεντ είναι μερικά από τα πλέον αγαπητά ονόματα αγοριών, στα γραφεία στοιχημάτων που ήδη φιλοξενοιύν ποντραρίοσματα για το όνομα του μικρού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή