ΚΟΣΜΟΣ

Εγκυος ζήτησε άδεια λόγω ασθενείας αλλά είδαν στο Facebook ότι έκανε διακοπές στην Ελλάδα

egkyos
pregnant

Την οργή των συναδέλφων της έχει προκαλέσει μία γυναίκα από την Αυστραλία, η οποία, όπως φαίνεται, προφασίστηκε ασθένεια, λόγω της εγκυμοσύνης της, για να κάνει διακοπές της στην Ελλάδα.

«Είμαι πολύ άρρωστη για να δουλέψω» είπε η 14 εβδομάδων έγκυος στους προϊστάμενούς της, δίνοντάς τους τα ιατρικά πιστοποιητικά. Σύμφωνα με αυτά, έπασχε από Hyperemesis gravidarum. Πρόκειται για μια σοβαρή μορφή πρωινής ναυτίας που συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού, τρομερή αδυναμία και αφυδάτωση του οργανισμού.

Ετσι, αφού έδωσε τα χαρτιά του γιατρού, έλαβε πέντε εβδομάδες άδεια.

Αυτό όμως που εξόργισε τους συναδέλφους της είναι ότι ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται στο Facebook φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

«Ενας φίλος μου ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook, από τις διακοπές στην Ελλάδα και εκείνη είναι ακόμα εκεί. Είναι στις περισσότερες φωτογραφίες, κάνει ηλιοθεραπεία, τρώει, κολυμπάει στη θάλασσα, παίζει βόλεϊ» έγραψε και συνέχισε:

«Θα ακουστεί κακό αλλά νομίζω ότι υποκρίνεται πως είναι άρρωστη».,

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτά τα συμπτώματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τα οποία δεν τους επιτρέπουν να εργαστούν για κάποιες ημέρες. Η αλήθεια, μάλλον, θα φανεί, όταν επιστρέψει στη δουλειά της και της ζητηθούν εξηγήσεις.