Πρώτη «σόλο» βόλτα της Μέγκαν με τη βασίλισσα

Πρώτη «σόλο» βόλτα της Μέγκαν με τη βασίλισσα

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΝΔΙΝΟ. Την αγγλική κομητεία του Τσέσιρ επισκέφθηκε η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η δούκισσα, που ταξίδεψε με τον βασιλικό σιδηροδρομικό συρμό μαζί με τη βασίλισσα, φαινόταν να έχει δυσκολίες με το άκαμπτο πρωτόκολλο του οίκου των Ουίνδσορ. Παρ’ όλα αυτά, η Αμερικανίδα ηθοποιός αντιμετώπισε με χιούμορ τις αστοχίες της, ενώ η βασίλισσα έδειξε να απολαμβάνει την παρέα της νύφης της.

Η βασίλισσα και η κ. Μαρκλ εγκαινίασαν τη νέα γέφυρα του Νιου Μέρζι, ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών των τελευταίων ετών στη Βρετανία, ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής, η 92χρονη μονάρχης και η Αμερικανίδα νύφη της γελούσαν. Η Μέγκαν, που παντρεύτηκε τον εγγονό της Ελισάβετ, Χάρι, σε λαμπρή τελετή στο ανάκτορο του Ουίνδσορ τον περασμένο μήνα, ταξίδεψε για πρώτη φορά με το βασιλικό τρένο.

Τη βασίλισσα και τη δούκισσα του Σάσεξ υποδέχθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό μικροί μαθητές. Η Μέγκαν Μαρκλ, που υπήρξε επιτυχημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Suits», εμφανίσθηκε με ανοιχτόχρωμο φόρεμα, ενώ η βασίλισσα φορούσε πράσινο ταγέρ σε λάιμ απόχρωση, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Στην κωμόπολη του Τσέστερ, οι δύο γυναίκες θα εγκαινιάσουν το δημοτικό πολιτιστικό συγκρότημα Στόριχαους, που περιλαμβάνει βιβλιοθήκη, θέατρο, κινηματογραφικές αίθουσες, θα παρακολουθήσουν ρεσιτάλ χορού από άτομα που αναρρώνουν από τοξικοεξαρτήσεις και συναυλία τραγουδιού από τοπικούς συλλόγους. Η βασίλισσα και η σύζυγος του εγγονού της επρόκειτο να γευματίσουν στο δημαρχείο του Τσέστερ.

Κατά τη διάρκεια προσεκτικά ενορχηστρωμένης «βόλτας» στους δρόμους του Τσέστερ, η δούκισσα αποκάλεσε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, «καλύτερο σύζυγο του κόσμου», όταν ρωτήθηκε από μέλος του κοινού πώς περνάει στην έγγαμη ζωή, όπως αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph.

Εκατοντάδες κάτοικοι της κωμόπολης κατέβηκαν στον δρόμο για να δουν από κοντά τη βασίλισσα και να τραβήξουν την απαραίτητη φωτογραφία «σέλφι». Η συμπαθητική και άνετη φυσιογνωμία της Αμερικανίδας ηθοποιού μοιάζει να επιτυγχάνει τον στόχο της, που είναι η προσφορά πίστωσης χρόνου στον ξεπερασμένο, σύμφωνα με πολλούς, θεσμό της μοναρχίας στη Βρετανία.

Η εμμονή των Βρετανών και του έντυπου όσο και ηλεκτρονικού Τύπου της χώρας εγγυάται ότι η βασιλική οικογένεια των Ουίνδσορ θα απολαμβάνει τον τρόπο ζωής και τα προνόμια στα οποία έχει συνηθίσει.

«Η Μέγκαν Μαρκλ έφερε νέο χρώμα και έναν διαφορετικό αέρα στη βασιλική οικογένεια, που δείχνει ότι συνειδητοποιεί την πρόοδο της κοινωνίας», λέει η Μάριαμ που βρέθηκε στο Τσέστερ για να δει από κοντά τη βασίλισσα και τη νύφη της.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή