ΚΟΣΜΟΣ

Ο Στίβεν Τάιλερ ζήτησε από τον Τραμπ να σταματήσει να παίζει τραγούδια των Aerosmith στις συγκεντρώσεις του

Ο Στίβεν Τάιλερ ζήτησε από τον Τραμπ να σταματήσει να παίζει τραγούδια των Aerosmith στις συγκεντρώσεις του

Ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith ζήτησε από τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει να παίζει το τραγούδι «Livin' on the Edge» στις συγκεντρώσεις οπαδών του.

Κι αυτό, τρία χρόνια μετά από το αίτημά του να μην παίζει, ο τότε υποψήφιος για την προεδρία, το «Dream On» σε συγκεντρώσεις ψηφοφόρων του.

Όπως αναφέρει το «Variety», ο νομικός εκπρόσωπος του Στίβεν Τάιλερ έστειλε επίσημη επιστολή στον Λευκό Οίκο μετά τη χρήση της επιτυχίας του συγκροτήματος σε συγκέντρωση στην West Virginia, την περασμένη Τρίτη.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι η χρήση του τραγουδιού δίνει τη λανθασμένη εντύπωση ότι ο Τάιλερ υποστηρίζει τον Τραμπ.

Παρόμοια επιστολή είχε στείλει ο Στίβεν Τάιλερ στον Τραμπ το 2015, για χρήση του  τραγουδιού «Dreamin' On» σε συγκεντρώσεις.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησε να μην το ξανακάνει. Μάλιστα, τότε, κατά την προσφιλή του συνήθεια, έγραψε στο twitter: «Αν και έχω το νομικό δικαίωμα να χρησιμοποιώ το τραγούδι του Στίβεν Τάιλερ, μου ζήτησε να μην το κάνω. Έχω ένα καλύτερο να πάρει τη θέση του». «Με το αίτημά του για το τραγούδι, ο Στίβεν Τάιλερ κέρδισε μεγαλύτερη διαφήμιση από όση είχε κερδίσει εδώ και δέκα χρόνια. Όλα καλά, γι' αυτόν!» πρόσθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ