ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ δέχθηκε στο Οβάλ Γραφείο τον διάσημο ράπερ και θερμό υποστηρικτή του Κάνιε Γουέστ

Ο Τραμπ δέχθηκε στο Οβάλ Γραφείο τον διάσημο ράπερ και θερμό υποστηρικτή του Κάνιε Γουέστ

Μετά την Κιμ Καρντάσιαν – η οποία έχει επισκεφθεί δύο φορές τον Λευκό Οίκο – ήταν η σειρά του συζύγου της, Κάνιε Γουέστ, να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου έχει δηλώσει πολλές φορές υποστηρικτής. Μάλιστα, ο Γουέστ φορούσε καπέλο με το σύνθημα "Make America Great Again" (Ας κάνουμε ξανά σπουδαία την Αμερική) ενώ καθόταν απέναντι από τον Ντόναλντ Τραμπ και είπε ότι  ένιωθε ότι του έδινε «δύναμη.

Ο διάσημος ράπερ έγινε δεκτός από τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο Οβάλ Γραφείο και συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα θέματα, όπως η μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού συστήματος και η αστική αναζωογόνηση. Μπροστά στους δεκάδες δημοσιογράφους, Γουέστ και Τραμπ απάντησαν σε ερωτήσεις ενώ  ο καλλιτέχνης προχώρησε σε έναν 10λεπτο μονόλογο για την κατάσταση στον κόσμο και στη στήριξή του στον Αμερικανό πρόεδρο.

«Ας σταματήσουμε να ανησυχούμε για το μέλλον. Το μόνο που έχουμε πραγματικά είναι το σήμερα. Ξανά και ξανά οι αιώνιες επιστροφές, το ταξίδι του ήρωα. Και ο Τραμπ βρίσκεται στο ταξίδι του ήρωα τώρα. Ίσως να μην είχε σκεφτεί ότι θα είχε έναν τρελό… σαν τον Κάνιε Γουέστ να τον υποστηρίζει» δήλωσε ο ράπερ.

Ο Τραμπ δέχθηκε στο Οβάλ Γραφείο τον διάσημο ράπερ και θερμό υποστηρικτή του Κάνιε Γουέστ-1

Παίρνοντας το τηλέφωνό του, έδειξε στον πρόεδρο μια εικόνα ενός κινούμενου αποκλειστικά με σύστημα κυψελών υδρογόνου αεροσκάφους "iPlane 1" και πρότεινε στον πρόεδρο των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσει το σχέδιο για το Air Force One.

Ο Κάνιε Γουέστ στις δηλώσεις αναφέρθηκε και στον «οικονομικό-εμπορικό πόλεμο» μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, λέγοντας ότι «αν παράγουμε τα πάντα στην Κίνα, θα έχουμε πρόβλημα στην Αμερική».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της κατοχής και χρήσης όπλων υποστήριξε: «Το πρόβλημα δεν είναι τα νόμιμα όπλα. Τα παράνομα όπλα είναι το πρόβλημα. Έχουμε το δικαίωμα να κουβαλάμε όπλα».

Ο Τραμπ δέχθηκε στο Οβάλ Γραφείο τον διάσημο ράπερ και θερμό υποστηρικτή του Κάνιε Γουέστ-2

Ο Τραμπ από την πλευρά του είπε ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του.

Το στιγμιότυπο πάντως που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ήταν όταν ο Κάνιε Γουέστ ακούστηκε να λέει: «Αγαπώ αυτόν τον τύπο που κάθεται εδώ» σηκώθηκε όρθιος και «έδωσε» μία μεγάλη αγκαλιά στον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ καθόταν στην πολυθρόνα του.