Τριντό και Μακρόν χορεύουν κεφάτοι σε δεξίωση (βίντεο)

Τριντό και Μακρόν χορεύουν κεφάτοι σε δεξίωση (βίντεο)

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την Τερέζα Μέι και τον Ζαν Κλονντ Γιούνκερ, ήρθε η ώρα να δείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες και δύο από τους νέους και ωραίους ηγέτες: Ο Καναδός πρωθυπουργός και ο Γάλλος πρόεδρος παρευρέθησαν σε επίσημο δείπνο στην Αρμενία και οι κάμερες τους απαθανάτισαν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Ο Τζάστιν Τριντό και ο Εμμανουέλ Μακρόν χόρεψαν και χτύπησαν παλαμάκια με ενθουσιασμό στους ρυθμούς παραδοσιακού αρμένικου τραγουδιού, ξεσηκώνοντας μάλιστα και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. 

Ο Γάλλος πρόεδρος φαίνεται πιο ενθουσιώδης και κεφάτος ενώ ο Καναδός πρωθυπουργός χορεύει για λίγο και στη συνέχεια περπατά ανάμεσα στο πλήθος που χορεύει και σταματά για να συνομιλήσει με διάφορους καλεσμένους.

Η δεξίωση διοργανώθηκε στο περιθώριο της 17ης συνόδου κορυφής της La Francophonie, διεθνούς οργανισμού που στοχεύει στην προώθηση των δεσμών μεταξύ 84 χωρών όπου μιλιέται η γαλλική γλώσσα ή έχουν ιστορικούς δεσμούς με τη Γαλλία

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή