ΚΟΣΜΟΣ

Αγνοεί τις φήμες περί απιστίας του Τραμπ η Μελάνια – «Αγαπώ τον Ντόναλντ»

agnoei-tis-fimes-peri-apistias-toy-tramp-i-melania-amp-8211-agapo-ton-ntonalnt-2277791

Οτι αγαπάει τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και αγνοεί τις φήμες περί απιστίας του με την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, δήλωσε σε συνέντευξή της στο αμερικανικό δίκτυο του ABC η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. 

«Ο Τραμπ έχει πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκέφτεται», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο κόσμο διαδίδει συνεχώς φήμες για τον γάμο της. «Ξέρω ότι ο κόσμος αρέσκεται στο να υποθέτει πράγματα όπως και τα μέσα αλλά και να διαδίδει κουτσομπολιά», συμπλήρωσε. «Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι αυτά "πουλούν" στις εφημερίδες, περιοδικά.. και δυστυχώς ζουν σε ένα τέτοιο κόσμο». 

Επέμεινε ότι οι φήμες για απιστίες του συζύγου της δεν την αφορούν. Ερωτηθείσα δε για το αν τελικά αγαπά τον Αμερικανό πρόεδρο, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ απάντησε: «Ναι, είμαστε μια χαρά. Ναι.», διαψεύδοντας παράλληλα τις επαναλαμβανόμενες φήμες ότι οι φιλανθρωπιστικές της δραστηριότητες έχουν ασκήσει πίεση στο γάμο τους. 

«Δεν ανησυχώ για τέτοια ζητήματα ούτε εστιάζω σε αυτά. Είμαι μητέρα και Πρώτη Κυρία, και έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτώ και να κάνω», τόνισε η Μελάνια αν και επεσήμανε ότι δεν είναι πάντα ευχάριστο να διαδίκονται τέτοιου είδους φήμες. «Ξέρω όμως τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, τι αλήθεια και τι όχι».

Αποσπάσματα της συνέντευξης της Μελάνια Τραμπ έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από χθες, ενώ ολόκληρη η συνέντευξη της Πρώτης Κυρίας θα προβληθεί σήμερα το βράδυ από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. 

«Θα μπορούσα να πω ότι είμαι ένα από τα μεγαλύτερα θύματα εκφοβισμού στον κόσμο», είχε δηλώσει χθες υπογραμμίζοντας ότι οι αρνητικές επιπτώσεις του μπούλινγκ στον ψυχισμό των παιδιών είναι αυτό που την έπεισε να εγκαινιάσει εκστρατεία για τη συμπεριφορά σε κοινωνικά δίκτυα.