ΚΟΣΜΟΣ

Σε δημοπρασία στο ebay η αγαπημένη Harley-Davidson του Τζορτζ Κλούνεϊ (φωτογραφία)

Σε δημοπρασία στο ebay η αγαπημένη Harley-Davidson του Τζορτζ Κλούνεϊ (φωτογραφία)

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι έτοιμος να αποχωριστεί ένα από τα πιο πολύτιμα του υπάρχοντα για έναν καλό σκοπό. Σύμφωνα με το TMZ, ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός δωρίζει μια από τις μηχανές του Harley-Davidson στη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Homes For Our Troops, η οποία χτίζει σπίτια για βετεράνους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων με σοβαρούς τραυματισμούς.

Η μηχανή είναι Harley-Davidson 2017 FLHTK Ultra Limited Series και στην περιγραφή της στο ebay γίνεται αναφορά στο ατύχημα με σκούτερ που είχε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ιταλία.

«Από τότε που ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε ατύχημα, η σύζυγός του Αμάλ του είπε να μείνει μακριά από τους δύο τροχούς για πάντα. Ο Τζορτζ αγόρασε μία ολοκαίνουργια Harley που έχει διανύσει μόνο 25 μίλια. Είναι δική σας, αν νικήσετε στην υποβολή προσφορών. Είστε υπεύθυνοι για την παραλαβή από το Λος Άντζελες» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σε δημοπρασία στο ebay η αγαπημένη Harley-Davidson του Τζορτζ Κλούνεϊ (φωτογραφία)-1

Η δημοπρασία για την οργάνωση Homes for Our Troops, διεξάγεται online ως τις 15 Νοεμβρίου, με προσφορές που ξεκινούν από 28.000 δολ. Ο νικητής θα παραλάβει τη Harley από το Λος Άντζελες, όπου ο Κλούνεϊ θα την υπογράψει.