Παρίσι: Συνελήφθησαν γυμνόστηθες διαδηλώτριες που πλησίασαν την αυτοκινητοπομπή Τραμπ

Παρίσι: Συνελήφθησαν γυμνόστηθες διαδηλώτριες που πλησίασαν την αυτοκινητοπομπή Τραμπ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακτιβίστριες της οργάνωσης Femen, δύο σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο ενώ το Reuters κάνει λόγο για μία διαδηλώτρια- παραβίασαν σήμερα τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διέλευση της επίσημης πομπής στο πλαίσιο των τελετών για την επέτειο της λήξης του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου στο Παρίσι, και έτρεξαν προς το αυτοκίνητο του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ενώ αυτό κατέβαινε τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, πριν συλληφθούν από Γάλλους αστυνομικούς.

Γυμνόστηθες με τη λέξη «Υποκρισία» γραμμένη στα στήθη τους, οι δύο ακτιβίστριες πήδηξαν πάνω από τα φράγματα ασφαλείας τη στιγμή που το αυτοκίνητο του Ντόναλντ Τραμπ περνούσε μπροστά από το κοινό λίγο πριν από τις 11 (τοπική ώρα).

Αμέσως συνελήφθησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονταν εκεί. Χθες, τρεις ακτιβίστριες της οργάνωσης Femen είχαν εμφανιστεί για λίγο γυμνόστηθες κάτω από την Αψίδα του Θριάμβου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή