Καρικατούρες της κυβέρνησης Τραμπ από τον Τζιμ Κάρεϊ

Καρικατούρες της κυβέρνησης Τραμπ από τον Τζιμ Κάρεϊ

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάσημος από τις κωμωδίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Τζιμ Κάρεϊ έχει τα τελευταία χρόνια αναδειχθεί σε απρόσμενο πολιτικό προβοκάτορα. Από τις προεδρικές εκλογές του 2016 και μετά, ο Κάρεϊ, όπως και πολλές άλλες διασημότητες, ανακάλυψε καινούργιο κανάλι έκφρασης. Στην περίπτωσή του, το καινούργιο κανάλι είναι η γελοιογραφία. Η αίθουσα τέχνης Maccarone Gallery στο Λος Άντζελες φιλοξενεί έκθεση της δουλειάς του.

Η έκθεση «IndigNATION» (σημαίνει «αγανάκτηση» αλλά με κεφαλαία είναι τα γράμματα που σχηματίζουν τη λέξη «nation», δλδ. «έθνος») συγκεντρώνει τις πολιτικές γελοιογραφίες που ο Τζιμ Κάρεϊ έκανε τα τελευταία δύο χρόνια. Γελοιογραφίες που σκιτσάριζε και αναρτούσε με ταχύτητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντιδρώντας σε κάθε καινούργιο σκάνδαλο της κυβέρνησης Τραμπ που γινόταν πρωτοσέλιδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή