Τελευταία… πρόβα για τη Γλασκώβη

Τελευταία… πρόβα για τη Γλασκώβη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Ντίσελντορφ έκαναν οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου την τελευταία… πρόβα πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης (1-3 Μαρτίου). Οι πρωταθλήτριες του επί κοντώ βρέθηκαν στην τριάδα της διοργάνωσης. Η Κυριακοπούλου με καλύτερη προσπάθεια στα 4,67 μ. πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση, και η Στεφανίδη στην τρίτη (4,62).

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκίνησε από τα 4,47 μ., τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια. Υπερέβει με την πρώτη τα 4,57 και άφησε τα 4,62. Τα 4,67 τα έκανε «δικά» της με τη δεύτερη. Η Κατερίνα Στεφανίδη άρχισε στα 4,62, ύψος που το «κατέκτησε» με το δεύτερο άλμα, και άφησε τα 4,67, όπως και οι Σιντόροβα (Ρωσία) και Νιούμαν (Καναδάς).

Οι τρεις επικοντίστριες ανανέωσαν το… ραντεβού τους στα 4,72μ., ενώ ο Κυριακοπούλου προτίμησε να συνεχίσει σε μεγαλύτερο ύψος. Τα 4,72 δεν τα κατάφεραν ούτε η Στεφανίδη, ούτε η Νιούμαν. Αντίθετα, η πρωταθλήτρια της Ρωσίας τα πέρασε με την τρίτη. Τα 4,77 αυτή τη φορά αποδείχθηκαν δύσκολα για τη Νικόλ. Το ύψος το υπερέβει μόνο η Ρωσίδα, η οποία πέτυχε και ρεκόρ διοργάνωσης.

Η «ασημένια» Ολυμπιονίκης του Ρίο Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα) ακυρώθηκε στα 4,37 όπου έκανε τις πρώτες προσπάθειες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή