«Συμμαχία» Καμμένου με Νικολόπουλο

«Συμμαχία» Καμμένου με Νικολόπουλο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για τη συγκρότηση ενός αντιμνημονιακού, πατριωτικού μετώπου έκαναν χθες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος και ο αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ν. Νικολόπουλος. Στη χθεσινή τους συνάντηση οριστικοποιήθηκε η συνεργασία των δύο κομμάτων, τα οποία, ωστόσο, διατηρούν την αυτονομία τους.

Ο κ. Καμμένος καλωσόρισε στο Μέτωπο τον κ. Νικολόπουλο και τα στελέχη του, ενώ για τη συμμαχία είπε ότι θα λειτουργεί «μέσα και έξω από τη Βουλή» και ότι «θα σέβεται την αυτονομία όλων». Πρόσθεσε, επίσης, ότι συμφώνησαν από κοινού σε περαιτέρω διεύρυνση του Μετώπου, «με κινήματα, με κόμματα, αλλά και με ανεξάρτητους βουλευτές». Οπως είπε ο κ. Καμμένος, στόχος της κίνησης είναι «να ανατρέψει το Μνημόνιο, να επαναφέρει την εθνική κυριαρχία της χώρας, να επαναφέρει την αξιοπρέπεια των πολιτών».

Ο κ. Νικολόπουλος έκανε λόγο για «τύχη αγαθή» που «έφερε να πανηγυρίζει σήμερα ο ελληνικός λαός τη μεγάλη νίκη της εθνικής μας ομάδας» την ημέρα που επισφραγίστηκε η συμφωνία συνεργασίας και εξέφρασε τη βεβαιότητα «ότι σήμερα γίνεται μόνο η αρχή για τη νέα απελευθέρωση της πατρίδος». Δήλωσε ότι πολλές φορές το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα έχει υποστηρίξει την «ανάγκη ενός μεγάλου, ενός γρανιτένιου μετώπου που θα ανατρέψει τη μνημονιακή παράγκα». Τόνισε δε ότι ο σχηματισμός αυτός «θα έχει εκείνες τις προτεραιότητες που και οι ΑΝΕΛ έχουν θέσει, εκείνες τις κόκκινες γραμμές και το τρίπτυχο πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια». Οπως δήλωσε, τέλος, ο κ. Καμμένος, με τη συγκρότηση της συμμαχίας συμφωνεί και θα συμμετάσχει και το Αρμα Πολιτών του Γ. Δημαρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT