Εξώδικο Ραχήλ Μακρή στον Πάνο Καμμένο

Εξώδικο Ραχήλ Μακρή στον Πάνο Καμμένο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα στη Ραχήλ Μακρή και τον Πάνο Καμμένο. Η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ, η οποία έχει παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στον κ. Καμμένο, στην οποία του καταλογίζει «αήθη και εξωθεσμική συμπεριφορά». Επικαλούμενη όσα προβλέπει το καταστατικό, σε επιθετικό ύφος η κ. Μακρή ζητεί να της γίνουν γνωστά εγγράφως και εντός τριών ημερών «πότε συνεκλήθη η Επιτροπή Δεοντολογίας», «με ποιο σκεπτικό παραπέμπεται» και «πότε της κοινοποιήθηκε η παραπομπή». Απειλεί μάλιστα πως αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα καταγγείλει δημόσια τον κ. Καμμένο για αντικαταστατική συμπεριφορά και προσωπική της υπονόμευση. Πέρα από αυτό όμως, καλεί τα στελέχη του κόμματος να σταματήσουν τα δημόσια σχόλια σε βάρος της, επιφυλασσόμενη να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.

Η εξώδικη διαμαρτυρία της κ. Μακρή προκάλεσε την ώς τώρα πιο οργισμένη αντίδραση των ΑΝΕΛ στην υπόθεση. Ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Παραπολιτικά Fm), είπε ότι η κ. Μακρή θα έρθει στην Κ.Ο. και θα δώσει εξηγήσεις, είτε αυτές γίνουν αποδεκτές είτε όχι. «Την ώρα που πεθαίνουν Ελληνες πολίτες στην ουρά του ΕΝΦΙΑ, εγώ δεν θα ασχοληθώ με τις προσωπικές διαφωνίες του ενός και του άλλου… Οι ΑΝΕΛ θα πάνε μπροστά και όποιος αντέξει· όποιος δεν αντέξει, να πάει σπίτι του».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, που αναφέρει ότι «η πορεία της κ. Μακρή θα κριθεί από την Κ.Ο. και στη συνέχεια από την Επιτροπή Δεοντολογίας», ενώ τονίζει ότι οι ΑΝΕΛ «δεν θα συνδράμουν περαιτέρω την προσπάθεια αυτοπροβολής της κ. Μακρή». Η Κ.Ο. συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη, ενώ αμέσως μετά τη συνεδρίαση θα συνέλθει η Επιτροπή Δεοντολογίας για να αποφανθεί επί του θέματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή