Πάνος Καμμένος: «Κοινοί αποστάτες όσοι δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης»

Πάνος Καμμένος: «Κοινοί αποστάτες όσοι δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυστηρή προειδοποίηση προς τους βουλευτές του κόμματός του, που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, να μην τολμήσουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ή να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί όπως είπε, «σε αυτήν την περίπτωση θα έχουν διαπράξει εθνική προδοσία, θα έχουν παραβιάσει τη λαϊκή εντολή, θα είναι κοινοί αποστάτες», απηύθυνε ο κ. Π. Καμμένος. Ο κ. Καμμένος έκλεισε την παρέμβασή του με αυτήν την αναφορά, που δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού σύμφωνα με πηγές των ΑΝΕΛ, τουλάχιστον τρεις από τους προερχόμενους από το κόμμα ανεξάρτητους ήταν επίφοβοι να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Πρόκειται για τους προερχόμενους από τη Ν.Δ. Ι. Κουράκο και Μίκα Ιατρίδη, καθώς και τον Γ. Νταβρή.

Στην παρέμβασή του, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι υλοποιεί τη νέα τάξη πραγμάτων και ότι λειτουργεί προς όφελος των τραπεζιτών και των κερδοσκόπων, αλλά και ότι «κάνει μπίζνες και βοηθά ημέτερους επιχειρηματίες», καταθέτοντας στη Βουλή έγγραφα, που όπως υποστήριξε αφορούσαν 73 σκανδαλώδεις εξυπηρετήσεις ημετέρων. Δεν παρέλειψε δε να καταλογίσει στην κυβέρνηση Παπανδρέου του 2009 «εσχάτη προδοσία», επικαλούμενος μια φράση από την ομιλία του κ. Βενιζέλου, ότι μας υπαγόρευσαν το Μνημόνιο.

Αναφερόμενος σε όσα δήλωσε η κ. Λαγκάρντ, υποστήριξε ότι προληπτική πιστωτική γραμμή σημαίνει νέο Μνημόνιο και ζήτησε εκλογές άμεσα, ενώ δεσμεύθηκε πως όρος για να συμμετάσχουν σε κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ μετά τις εκλογές είναι πέρα από τις κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα, η δραστική μείωση της φορολογίας, κάτω και από τους συντελεστές της Βουλγαρίας και της Τουρκίας, ώστε να επιστρέψουν οι επιχειρήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή