Προτάσεις ΠΑΣΟΚ για στεγαστικά δάνεια

Προτάσεις ΠΑΣΟΚ για στεγαστικά δάνεια

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προτάσεις για μια σειρά από τις εκκρεμότητες που έχει η κυβέρνηση ώς το τέλος του χρόνου προετοιμάζει η Χαριλάου Τρικούπη, στο πλαίσιο της προσπάθειας που πραγματοποιούν στο ΠΑΣΟΚ για να διατηρήσουν ένα διακριτό στίγμα από τη Ν.Δ. Χθες, πραγματοποιήθηκε στη Χαρ. Τρικούπη σύσκεψη της ομάδας παρακολούθησης κυβερνητικού έργου, υπεύθυνος για τη λειτουργία της οποίας είναι ο κ. Χρ. Πρωτόπαπας, με σκοπό τη διαμόρφωση μιας διακριτής πρότασης για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια.

Οι οδηγίες που έχει αφήσει ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είναι προς την κατεύθυνση της διευκόλυνσης των δανειοληπτών με τρόπο που να προσφέρει ουσιαστική, όπως αναφέρουν πηγές της Χαρ. Τρικούπη, βοήθεια προς τις ομάδες των πολιτών που δεν διαθέτουν εισόδημα και έχουν αντικειμενική δυσκολία να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Συσκέψεις και περιοδείες

Την ερχομένη εβδομάδα, όταν πλέον ο κ. Βενιζέλος θα έχει επιστρέψει από την Κύπρο και την Αίγυπτο, όπου συνοδεύει τον κ. Αντ. Σαμαρά στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής των τριών χωρών της Ανατολικής Μεσογείου, θα γίνουν και άλλες συσκέψεις επί του θέματος. Και τούτο διότι κρίθηκε ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω τεχνική ανάλυση. Κατά τα λοιπά, στο ΠΑΣΟΚ, πέρα από τις περιοδείες των στελεχών που ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο, πραγματοποιείται και σειρά εκδηλώσεων, με κεντρική εκείνη που θα γίνει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με ομιλητές τους κ.κ. Π. Καψή, Ν. Μπίστη, Κυρ. Πιερρακάκη, Θ. Παπαθεοδώρου, Χρ. Μακρίδη και Ντόρα Τσικαρδάνη. Η σύνθεση των ομιλητών, οι οποίοι προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, την Ανανεωτική Αριστερά και τη ΔΗΜΑΡ, συμβολίζει, σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη, τον κεντρικό στόχο που επιθυμεί να διαδραματίσει η Δημοκρατική Παράταξη, δηλαδή να αποτελέσει ένα κόμμα-ομπρέλα των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT