Επίθεση Καμμένου για τα εθνικά κατά Σαμαρά

Επίθεση Καμμένου για τα εθνικά κατά Σαμαρά

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια ακόμα επίθεση στον πρωθυπουργό για τα εθνικά θέματα ολοκλήρωσε την περιοδεία του σε Εβρο, Ξάνθη και Ροδόπη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Από την Κομοτηνή, την οποία επισκέφτηκε χθες, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά, πως αντί να επισκεφθεί τους δημάρχους Ορεστιάδας και Διδυμότειχου «επέλεξε να μιλήσει με τον Τούρκο αξιωματικό στην παραμεθόριο». Ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι «σήμερα, η Τουρκία κάνει ναυτικό αποκλεισμό στην Κύπρο, δεσμεύοντας περιοχές εντός της κυπριακής ΑΟΖ» και «αυτή είναι η πολιτική της υποταγής του κ. Σαμαρά». Στο Διδυμότειχο, άλλωστε, είχε δηλώσει ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα επιτρέψουν την κοσοβοποίηση της Θράκης. Πέρα από την έμφαση στα εθνικά θέματα, που πιστεύουν ότι τους διαφοροποιεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει απήχηση στο κεντροδεξιό κοινό, οι ΑΝΕΛ αποδίδουν σημασία και στην ανάδειξη των προτάσεών τους για την οικονομία και την οικονομική καθημερινότητα του πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καμμένος συναντήθηκε στην Ορεστιάδα με τους εργαζομένους στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και εκεί δήλωσε πως «απόφαση να κλείσει η ΕΒΖ χτυπάει παράλληλα τους εργαζομένους στο εργοστάσιο και τους τευτλοπαραγωγούς».

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ την επομένη των εκλογών θα εργαστούν «για να ξαναρχίσει να λειτουργεί η μονάδα, να ξαναρχίσουν να παράγονται τεύτλα».

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατάρτιση των ψηφοδελτίων και όπως ανακοίνωσε ο κ. Καμμένος, ο εκπρόσωπος κ. Τ. Κουίκ θα είναι επικεφαλής στο Επικρατείας. Στα ψηφοδέλτια δεν αναμένονται εκπλήξεις. Επίσης δεν θεωρείται πιθανό να επιστρέψουν στους ΑΝΕΛ οι βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν, αλλά καταψήφισαν τον κ. Στ. Δήμα στην προεδρική εκλογή, δηλ. ο κ. Β. Καπερνάρος και οι κ. Χρυσούλα Γιαταγάνα και Ραχήλ Μακρή. Η κ. Μακρή, πάντως, προσανατολίζεται σε συνεργασία με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σήμερα θα έχει συνάντηση με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης για να συζητήσει μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά της με το κόμμα αυτό στον νομό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT