Για κληρονομικά η δολοφονία ζευγαριού

Για κληρονομικά η δολοφονία ζευγαριού

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ενδοοικογενειακές διαφορές αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ. τη δολοφονία ανδρόγυνου χθες το πρωί στον Κορυδαλλό. Νεκροί στα σκαλιά της πολυκατοικίας όπου διέμεναν βρέθηκαν ένας 55χρονος άνδρας και η κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη σύζυγός του. Καθένας τους είχε δεχθεί δύο σφαίρες από πυροβόλο όπλο. Ως βασικός ύποπτος για το διπλό φονικό αναζητούνταν έως αργά χθες 62χρονος συνταξιούχος του Εμπορικού Ναυτικού και αδελφός της δολοφονηθείσας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, ο δράστης, που διαμένει στο ισόγειο της πολυκατοικίας επί της οδού Κρέσνας 16, διαπληκτίστηκε λίγο μετά τις 8.30 π.μ. με την αδελφή και τον γαμπρό του οι οποίοι διέμεναν στον πρώτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας. Το επεισόδιο έλαβε χώρα στις σκάλες μεταξύ ισογείου και πρώτου ορόφου, όπου εξάλλου εντοπίστηκε δολοφονημένο το ανδρόγυνο. Περί τις 8.45 π.μ. το κέντρο της Αμεσης Δράσης ειδοποιήθηκε ότι από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία της οδού Κρέσνας ακούστηκαν πυροβολισμοί. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο φερόμενος ως δράστης διέφυγε και αναζητείται ενώ στο σπίτι του βρέθηκε περίστροφο που κατασχέθηκε και ερευνάται εάν πρόκειται για το όπλο της δολοφονίας. Ενδεικτικό των ιδιαίτερα κακών σχέσεων μεταξύ των θυμάτων και του δράστη ήταν ότι τα δύο ανύπαντρα παιδιά του τελευταίου είχαν, το τελευταίο διάστημα, φύγει από την πολυκατοικία και διέμεναν στο σπίτι της μεγαλύτερης αδελφής τους υπό τον φόβο «θερμού επεισοδίου» που τελικά δεν απεφεύχθη. Αιτία των κακών σχέσεων αναφέρονται κληρονομικές και άλλες διαφορές. Χθες το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο του 62χρονου φερόμενου ως δράστη στη Λ. Θηβών στη Νίκαια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή