Προθεσμία στη νεαρή που σκότωσε τον προαγωγό της

Προθεσμία στη νεαρή που σκότωσε τον προαγωγό της

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε, χθες το πρωί, από τον ανακριτή η 24χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της, στις αρχές Φεβρουαρίου, στο Μενίδι. Η νεαρή μετήχθη χθες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Δεν είχε δικηγόρο και πήρε 48ωρη προθεσμία έως ότου οριστεί αυτεπαγγέλτως συνήγορος υπεράσπισής της. Κατηγορείται ότι το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου σκότωσε στο νεκροταφείο του Μενιδίου 33χρονο με τον οποίο διατηρούσε, στο παρελθόν, ερωτική σχέση.

Το θύμα είχε βρεθεί έξω από τον μαντρότοιχο του νεκροταφείου με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη. Η 24χρονη συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου και στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον 33χρονο επειδή την υποχρέωνε να εκδίδεται, ενώ κατέθεσε ότι το θύμα είχε βιάσει τις δύο από τις τρεις αδελφές της. Αστυνομική πηγή δήλωσε στην «Κ» ότι το βράδυ της δολοφονίας ο 33χρονος τής είχε ζητήσει να τον περιμένει στο νεκροταφείο Μενιδίου, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της, για να την οδηγήσει σε ένα ακόμα ερωτικό ραντεβού.

«Η κοπέλα αρνήθηκε κι εκείνος τη χτύπησε στο πρόσωπο. Μόλις, όμως, της γύρισε την πλάτη, τον χτύπησε με μαχαίρι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα» δήλωσε η ίδια πηγή. Κατά πληροφορίες, αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν τη δολοφονία συλλέγοντας στοιχεία από το οικογενειακό και συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας και του 33χρονου, ενώ πρόσθετα στοιχεία προέκυψαν και από την έρευνα στο κινητό του θύματος, που βρέθηκε στο σημείο του φόνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή