Σοκάρει η δολοφονία της Αννυς

Σοκάρει η δολοφονία της Αννυς

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωτοφανές στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά έγκλημα αποκάλυψε η έρευνα για την υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Αννυς Μπορίσοβα από τη Βουλγαρία. Επειτα από ολιγοήμερη έρευνα της Ασφάλειας, προέκυψε ότι το άτυχο κορίτσι δολοφονήθηκε από τον 27χρονο βιολογικό του πατέρα, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται ότι τεμάχισε, έβρασε και πέταξε στα σκουπίδια το πτώμα της τετράχρονης κόρης του. Ανακρινόμενος ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, που είναι χρήστης ναρκωτικών, ομολόγησε την πράξη του, ενώ ισχυρές ενδείξεις ενοχής του προέκυψαν και από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα όπου διέμενε μαζί με την 4χρονη στην οδό Μιχ. Βόδα, αλλά και από καταθέσεις μαρτύρων. Ο 27χρονος συνελήφθη χθες και εκρατείτο στη ΓΑΔΑ, ενώ δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ασκήθηκε εις βάρος της 25χρονης μητέρας της Αννυς.

Ειδικότερα, ενώπιον των αστυνομικών, ο 27χρονος φέρεται να δήλωσε ότι η 4χρονη ήταν άρρωστη και ότι ο ίδιος τη βρήκε νεκρή στον καναπέ του σπιτιού του. Στο ερώτημα γιατί τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια το πτώμα της 4χρονης, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να αποκαλύψει την αλήθεια στην 25χρονη, φοβούμενος ότι θα τον εγκατέλειπε. Η μητέρα της Αννυς αντίστοιχα, που έχει στο παρελθόν συλληφθεί για πορνεία, φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε την τραγική κατάληξη της υπόθεσης.

Επιπλέον, ο συνήγορός της κ. Σταύρος Γεωργίου δήλωσε χθες το απόγευμα ότι «ο 27χρονος δολοφόνησε την ανήλικη επειδή ζήλευε το ενδιαφέρον που έδειχνε γι’ αυτήν η 25χρονη σύντροφός του και μητέρα της Αννυς». Ρόλο «κλειδί» στην έρευνα για την υπόθεση φέρεται να διαδραμάτισε Βούλγαρος φίλος του 27χρονου, ο οποίος φιλοξενείτο στο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα και μετά την επιστροφή του στη Βουλγαρία ανακρίθηκε από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, τον συγκεκριμένο είχαν επισκεφθεί στη Σόφια, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη δήλωση εξαφάνισης της Αννυς, ο 27χρονος δράστης και η 25χρονη σύντροφός του και μητέρα της 4χρονης. Ο μάρτυρας «κλειδί» φέρεται να αποκάλυψε στους Ελληνες αστυνομικούς ότι ο 27χρονος του είχε εκμυστηρευθεί πως είχε σκοτώσει την τετράχρονη και μάλιστα υπέδειξε σημεία εντός του διαμερίσματος της οδού Μιχαήλ Βόδα όπου έπρεπε να εστιασθεί η έρευνα προκειμένου να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία. Πράγματι, αστυνομικοί της Σήμανσης ερεύνησαν τον χώρο και βρήκαν στο εσωτερικό του ίχνη αίματος της 4χρονης. Το εύρημα θεωρήθηκε επιβεβαίωση της κατάθεσης του μάρτυρα, ενώ ανακρινόμενος εκ νέου ο 27χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Πάντως, υπενθυμίζεται ότι κατά τη δήλωση εξαφάνισης της 4χρονης την 24η Απριλίου στο Τ.Α. Ομόνοιας, η 25χρονη μητέρα της είχε αρχικώς καταθέσει ψευδώς ότι είχε αφήσει το παιδί της σε φίλη της ονόματι «Σύλβια», η οποία το είχε χάσει ενόσω βρισκόταν σε πάρκο στο κέντρο της Αθήνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή