Υπερθέαμα επί κοντώ στην πλατεία Συντάγματος

Υπερθέαμα επί κοντώ στην πλατεία Συντάγματος

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού στον αττικό αιθέρα έχουν δώσει σήμερα (14.30-18.00) κάποιοι από τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του επί κοντώ. Στην πλατεία Συντάγματος θα διεξαχθεί το 4ο Athens Street Pole Vault, οι επιδόσεις του οποίου αναγνωρίζονται τόσο για τη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όσο και για τους Ολυμπιακούς. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης θα είναι οι Κώστας Φιλιππίδης και Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι τραυματίας. «Θέλω να ξεκινήσω με μία καλή επίδοση τη σεζόν», δήλωσε ο Κώστας Φιλιππίδης, ενώ ο προπονητής του Δημήτρης Κυτέας αποκάλυψε ότι ο καλύτερος επικοντιστής μας κάνει προπονήσεις σε χαλασμένο στρώμα.

Εκτός από τον Ελληνα «βασιλιά των αιθέρων», θα πάρει μέρος ο κορυφαίος στον κόσμο στους παίδες Εμμανουήλ Καραλής και επίλεκτοι ξένοι όπως ο Γερμανός Κάρλο Πεχ με ατομικό ρεκόρ 5,80. Για πρώτη φορά θα διεξαχθούν και αγώνες γυναικών. «Ελπίζω ότι θα γίνουν καλές επιδόσεις. Είμαι χαρούμενη που η ομοσπονδία συμπεριέλαβε και το γυναικείο επί κοντώ στο πρόγραμμα», τόνισε η Κ. Στεφανίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή