Δυναμική επανέναρξη του Mathesis

Δυναμική επανέναρξη του Mathesis

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχαν τα πρώτα μαθήματα του Κέντρου Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis – χαρακτηριστικά μέσα στο πρώτο εξάμηνο λειτουργίας του γράφτηκαν 17.000 ενδιαφερόμενοι και εκδόθηκαν 6.300 βεβαιώσεις επιτυχούς παρακολούθησης -, σε λίγες ημέρες εγκαινιάζεται η δεύτερη περίοδός του, με σημαντικές αλλαγές τόσο στην τεχνολογία της πλατφόρμας όσο και στη σκηνοθετική πλευρά των μαθημάτων που επίσης ανανεώθηκε σημαντικά. Το Mathesis θα προσφέρει από τον Νοέμβριο τρία νέα μαθήματα.

Συγκεκριμένα, στις 7 Νοεμβρίου ο επίτιμος διδάκτορας Πανεπιστημίου Κρήτης (και εμπνευστής του Mathesis) Στέφανος Τραχανάς,  θα αρχίσει τη διδασκαλία μαθημάτων (διάρκειας 8 εβδομάδων), με τίτλο «Κβαντική Φυσική 2. Οι βασικές εφαρμογές».

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα του καθηγητή Φιλοσοφίας στο ΑΠΘ Βασίλη Κάλφα, με θέμα «Φιλοσοφία: Από τον Θαλή στον Αριστοτέλη» (διάρκεια 6 εβδομάδων), και της αναπληρώτριας καθηγήτριας Ιστορίας του Παν. Αθηνών Μαρίας Ευθυμίου, με αντικείμενο «Ο άνθρωπος αντιμέτωπος με τη φύση» (διάρκεια 4 εβδομάδων).

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται στο: http://mathesis.cup.gr/.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή