Αρμονία, ρυθμός και διεθνείς συμμετοχές στο «Aphrodite Cup 2017»

Αρμονία, ρυθμός και διεθνείς συμμετοχές στο «Aphrodite Cup 2017»

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα θα δώσουν ένα από τα πρώτα ραντεβού για τον νέο Ολυμπιακό Κύκλο κορυφαίες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής από δεκάδες χώρες. Το «Aphrodite Cup» θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και το ενδιαφέρον για συμμετοχές είναι μεγάλο.

Το διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου 2017. Συνδιοργανωτές είναι ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η Αρμονία», η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και ο δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Το 2017 αποτελεί για όλες τις αθλήτριες το ξεκίνημα για τον νέο Ολυμπιακό Κύκλο. Ήδη έχουν αρχίσει να δουλεύουν τα νέα προγράμματά τους και η διοργάνωση της Αθήνας θα αποτελέσει μία σπουδαία ευκαιρία για να τα παρουσιάσουν στο κοινό αλλά και στους κριτές. Στους αγώνες θα πάρει μέρος και η νέα γενιά του αθλήματος, η οποία τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει στο διεθνές στερέωμα. «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ξένες αποστολές γιατί διαθέτουμε μία εκπληκτική εγκατάσταση, με υποδομές αντάξιες με αυτές των παγκοσμίων και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Μαζί με τη δημοτική αρχή του Παλαιού Φαλήρου και την ΕΓΟ, ξεκινήσαμε από νωρίς την προετοιμασία για να παρουσιάσουμε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου. Η συμμετοχή σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά αποτελεί σπουδαία ευκαιρία και για τις νέες αθλήτριές μας γιατί θα βρεθούν στο ίδιο ταπί με κάποιες από τις κορυφαίες του κόσμου», δήλωσε η Ελένη Μιχοπούλου, πρόεδρος της

Οργανωτικής Επιτροπής και του Γυμναστικού Ομίλου «Η Αρμονία». Η Ελένη Μιχοπούλου ασχολείται 37 χρόνια με την ελληνική ρυθμική γυμναστική και διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία.

Στην περσινή διοργάνωση είχαν πάρει μέρος 220 αθλήτριες από 21 χώρες. Οι 135 προέρχονταν από χώρες του εξωτερικού. Υπήρξαν 37 ώρες αγωνιστικών προγραμμάτων και εργάστηκαν για τους αγώνες 175 άνθρωποι (εθελοντές και έμμισθο προσωπικό). Η διοργάνωση εντάσσεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή