Χειροπέδες στους «ληστές των χρηματοκιβωτίων»

Χειροπέδες στους «ληστές των χρηματοκιβωτίων»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 15 άτομα κρατούνται στη ΓΑΔΑ για συμμετοχή στους “ληστές των χρηματοκιβωτίων”. Συνελήφθησαν σε παράλληλες επιχειρήσεις της Ασφάλειας σε Θρακομακεδόνες και Μενίδι.

Πρόκειται για ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και συγκεκριμένα το Καζακστάν καθώς και έναν τουλάχιστον υπήκοο Αλβανίας. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και τα αρχηγικά μέλη της συμμορίας.

Κατηγορούνται ότι μόνο στη διάρκεια των τελευταίων μηνών διέπραξαν δεκάδες ένοπλες ληστείες σε εταιρείες στην Αττική και τη Βοιωτία από τις οποίες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτια με μεγάλα χρηματικά ποσά, με πιο πρόσφατη αυτή στα διόδια της Αττικής Οδού τα ξημερώματα της 1ης Μαΐου.

Σύμφωνα πάντως με αστυνομικές πηγές, την τελευταία τριετία οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει εκατοντάδες ληστείες και κλοπές στην Αττική. Oι έρευνες της Ασφάλειας ξεκίνησαν στη διάρκεια της νύχτας με τη συνδρομή αστυνομικών από "ειδικές" υπηρεσίες και συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα αποτελέσματα των ερευνών θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου τις αμέσως επόμενες ημέρες.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή