Μητσοτάκης: «Δεν πάω σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών χωρίς ενιαία κυβερνητική θέση»

Μητσοτάκης: «Δεν πάω σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών χωρίς ενιαία κυβερνητική θέση»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν πάω σε κανένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αν δεν υπάρξει ενιαία κυβερνητική θέση», διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνοντας ότι «μυστική διπλωματία, διχαστικός λόγος και εθνική συναίνεση δεν πάνε μαζί».

Σε συνάντησή του με διαπιστευμένους πολιτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τις κόκκινες γραμμές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Σκοπιανό και χαρακτήρισε «απαράδεκτο το να χαρακτηρίζεις κάποιον χρυσαυγίτη επειδή έχει ευαισθησία στο Σκοπιανό».

«Η ψυχολογική διαίρεση της χώρας είναι πράξη ανεύθυνη και επικίνδυνη», σημείωσε, ενώ σε ό,τι αφορά συμμετοχή στελεχών του σε συλλαλητήρια τόνισε μεν οτι «ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του», ωστόσο, θύμισε τη ρήση του Κων.Καραμανλή ότι «εξωτερική πολιτική με συλαλλητήρια δε γίνεται».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γ.Ντάισελμπλουμ σημείωσε ότι «ομολόγησε αυτό που όλοι ξέραμε: μετά την περήφανη διαπραγμάτευση του 2015, περάσαμε στο ναι σε όλα»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή