ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ επιθέσεων αναρχικών στο κέντρο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Μπαράζ επιθέσεων από αναρχικούς σημειώθηκε χθες σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Η αρχή έγινε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο τράπεζας επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Από την έκρηξη ράγισαν τα τζάμια του υποκαταστήματος.

Ακολούθησε καταδρομική επίθεση με βαριοπούλες στην είσοδο υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στον Ταύρο. Οι δράστες, τέσσερα με πέντε άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έσπασαν την τζαμαρία στην πρόσοψη του ταχυδρομείου και κατά την αποχώρησή τους προξένησαν φθορές και στα γραφεία τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται ακριβώς απέναντι. Οι κουκουλοφόροι έγιναν αντιληπτοί από πλήρωμα περιπολικού, ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν.

Σε εκδοτικό οίκο

Τις απογευματινές ώρες, χθες, σημειώθηκε καταδρομική επίθεση στα γραφεία του εκδοτικού οίκου «Ελεύθερος Κόσμος» στο Κολωνάκι. Η επίθεση έγινε στις 4.50 μ.μ. στην οδό Πινδάρου 12 στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, οι δράστες, περίπου 20 άτομα, προκάλεσαν φθορές εξωτερικά των γραφείων στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας. Φεύγοντας, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ανάμεσα στα οποία και ένα με διπλωματικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ