Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η συγγραφέας Ντούλτσε Μαρία Καρντόζο μιλά για τη ζωή και το έργο της στο πλαίσιο του φεστιβάλ λογοτεχνίας (ΛΕΑ). Στις 7 μ.μ. Στη Στοά του Βιβλίου.

• Στη συναυλία «Δύο σαν ένα», η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα ελληνικά ντουέτα που έχουν γραφτεί. Στις 9 μ.μ. Blender Gallery. Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα.

• Διάλεξη με τίτλο «Μια σεφαραδίτικη “oδύσσεια”: από την Ισπανία στη Θεσσαλονίκη» δίνει η διδάκτωρ Οντέτ Βαρών-Βασάρ για τον διωγμό των Εβραίων από την Ιβηρική Χερσόνησο τον 15ο αιώνα. Στις 8.30. Στο Poems n’ crimes Art Bar, Αγίας Ειρήνης 17.

• Σε ένα περίπατο μαθητείας και αλητείας στον Εθνικό Κήπο μας προσκαλεί ο Θοδωρής Γκόνης με τη συμμετοχή της θαυμάσιας Ελένης Κοκκίδου. Στις 7 μ.μ. Σημείο συνάντησης: Κεντρική είσοδος (Λεωφ. Αμαλίας 1) – Ηλιακό Ρολόι.

• Στο «Inoah»ο βραβευμένος Βραζιλιάνος χορογράφος Bruno Beltrao και η ομάδα του Grupo de Rua χτίζουν χορεύοντας μια σχέση ανάμεσα στον εσωτερικό και στον εξωτερικό κόσμο. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260 (H).

• «20 + 1 λαϊκά μεταπολεμικά τραγούδια» με μπαρόκ σύνολο ερμηνεύει η ηθοποιός Χριστίνα Μαξούρη. Στις 9.30 μ.μ. Στην αυλή του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης. Θουκυδίδου 13.

• Τον «Λάμπρο» του Δ. Σολωμού αφηγούνται σαν λαϊκό τραγούδι η Ολια Λαζαρίδου και ο μουσικός Μιχάλης Νικόπουλος. Στις 9 μ.μ. Eλαιώναs Festival. Tempus Verum – Εν Αθήναις, Ιάκχου 10.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή