Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Ηρώ Αποστολέλλη και η Αγνή Παπαδέλη-Ρωσσέτου παρουσιάζουν τη χορογραφική παράσταση «Δωμάτια» στον Χώρο Ε της Πειραιώς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260.

• Βραδιά αφιερωμένη στον Τίτο Πατρίκιο διοργανώνει η Πνευματική Εστία Νίκαιας με αφορμή τη συγκεντρωτική έκδοση των ποιημάτων του από τις εκδόσεις Κίχλη. Ο ποιητής συζητά με τους Κατερίνα Σχινά και Γιάννη Μπασκόζο στον χώρο της Μάντρας του Μπλόκου. Στις 8.30 μ.μ. Ηλιουπόλεως 102.

• Εγκαίνια της έκθεσης «Αγαθόφρων/Ο άτλας του συλλέκτη», μιας βιωματικής εγκατάστασης για τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Αγαθόφρωνος Νικολόπουλου. Στις 8 μ.μ. Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.

• Η Ελληνοαμερικανική Ενωση εγκαινιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Παπαγεωργίου, με τίτλο «A Musical Break in Paros». Στις 7.30 μ.μ. Εως 21/6. Μασσαλίας 22.

• Η Γερμανίδα συγγραφέας Τζένι Ερπενμπεκ παρουσιάζει το μυθιστόρημά της «Η συντέλεια του κόσμου» (εκδ. Καστανιώτης) και συνομιλεί με τη συγγραφέα Αμάντα Μιχαλοπούλου. Στις 8.30 μ.μ. Ιανός, Σταδίου 24.

• «Στην ταράτσα του Φοίβου» ανεβαίνουν σήμερα η Μαρίζα Ρίζου, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης και ο stand up κωμικός Δημήτρης Δημόπουλος. Η Ταράτσα του Φοίβου, Ιερά Οδός 13.

• Συναυλία κλασικής μουσικής σε δύο μέρη με τίτλο «Affection» από τον κιθαρίστα Βασίλη Ρακόπουλο. Στις 9.30 μ.μ. Εως 30/6.

Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης, Θουκυδίδου 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή