Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στη μουσικοθεατρική παράσταση «Σουγιούλ για ένα βράδυ» τέσσερις ηθοποιοί με μια τριμελή ορχήστρα χορεύουν και τραγουδούν σε μια σαρωτική εναλλαγή ρόλων. Στις 9 μ.μ. Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη.

• Εγκαινιάζεται η φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Τροτύλη» που δημιούργησε ο Βαγγέλης Γκίνης, με κεντρικό θέμα το εγκαταλελειμμένο σήμερα εργοστάσιο της Πυρκάλ σε επιμέλεια Λουίζας Καραπιδάκη. Μέχρι 14/10. Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

• Το επιτυχημένο μιούζικαλ «Mamma mia» με τα διαχρονικά τραγούδια των ABBA συνεχίζει τις παραστάσεις του, σε σκηνοθεσία και απόδοση Θ. Μαρσέλλου. Στις 9.15 μ.μ. Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη», Νταμάρι Βριλησσίων.

• Ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Βαγγέλης Γερμανός μαζί στην ίδια ταράτσα. Στις 9 μ.μ. Η Ταράτσα του Φοίβου, Ιερά Οδός 13.

• Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 47ου Φεστιβάλ Βιβλίου οι εκδόσεις Ταξιδευτής μαζί με τον Δήμο Διστόμου παρουσιάζουν την εκδήλωση: Τραυματική μνήμη και Δημόσια Ιστορία. Δίστομο 1944-2018 και παράλληλη παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου της συγγραφέως Ζέτας Παπανδρέου. Στις 7.30 μ.μ. Χώρος εκδηλώσεων του φεστιβάλ, Σκηνή «Οδυσσέας Ελύτης», Ζάππειο.

• Η έκθεση «Φόρμες και αντιθέσεις» με 16 γλυπτά της Σοφίας Βάρη αποτελεί έκφραση της πιο ώριμης δουλειάς της καλλιτέχνιδος και παρουσιάζεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εως 7/10. ΚΠΙΣΝ, Λεωφ. Συγγρού 364.

• Οι «Charms», το θρυλικό συγκρότημα των ’60, για μια βραδιά πάλι μαζί. Στις 8.30 μ.μ. Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή