Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η αιχμηρή κωμική «Οπερα του ζητιάνου» του Γερμανού συνθέτη Γιόχαν Κρίστοφ Πέπους και του Αγγλου συγγραφέα Τζον Γκέι παρουσιάζεται στο Μέγαρο. Στις 8 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Συζήτηση με τους διακεκριμένους καλλιτέχνες και καθηγητές φωτογραφίας Ανταμ Μπρούμπεργκ και Ολιβερ Κανάριν διοργανώνει το New York University in Athens. Στις 7.30 μ.μ. Τσακάλωφ 34.

• Ξεκίνησε η παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και πρωταγωνιστές τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τη Μαρία Καβογιάννη, τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Μέμο Μπεγνή κ.ά. Στις 9 μ.μ. Παλλάς, Βουκουρεστίου 5.

• Ο Στάθης Δρογώσης, η Μυρτώ Βασιλείου και ο Κώστας Τσίρκας παρουσιάζουν τα «Ρομάντζα» στον Σταυρό του Νότου. Στις 9.30 μ.μ. Θαρύπου 37 & Φραντζή.

• Τιμητική βραδιά για τον Βάσο Λυσσαρίδη διοργανώνει το Σπίτι της Κύπρου με διαλέξεις και παρουσίαση του βιβλίου «Ωδή στον Βάσο Λυσσαρίδη» του Ανδρέα Ανδρουλιδάκη. Στις 7 μ.μ. Ξενοφώντος 2Α.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Τον λόγο έχει η τέχνη. Εικαστικές καταγραφές 2006 – 2017» (εκδ. Πατάκη) του Τάκη Μαυρωτά με πολλούς σημαντικούς ομιλητές. Στις 7.30 μ.μ. στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης. Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η Πέννυ Μπαλτατζή παίρνει τους μουσικούς της και το κέφι της και μετακομίζει σε ένα σαλόνι από σήμερα και σε δέκα παραστάσεις. Στις 9 μ.μ. Upper Brunch & Bistro, Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή