Πετάει για Κίνα και περιμένει την επανένταξη του Σλούκα

Πετάει για Κίνα και περιμένει την επανένταξη του Σλούκα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον δρόμο του μεταξιού, με προορισμό τη μακρινή Κίνα και πρώτο προορισμό την πόλη Σουτσόου, όπου θα δώσει τα τρία τελευταία φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα διανύσει σήμερα η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και θα αναμένει την ένταξη του Κώστα Σλούκα (παραμένει στην Αθήνα και συνεχίζει την εντατική φυσικοθεραπεία). Στην προετοιμασία της Εθνικής εντάσσεται ξανά ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που θα προπονηθεί το πρωί με τους συμπαίκτες του και θα ταξιδέψει στην Κίνα, συμπληρώνοντας προσωρινά τη 12μελή ελληνική αποστολή.

Εφόσον ο Σλούκας επανέλθει υγιής και έτοιμος για να παίξει, ακόμα και στον τρίτο αγώνα του ομίλου της Νανζίνγκ, με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία (5/9), ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος θα αποφασίσει πριν από την έναρξη του Μουντομπάσκετ και τον πρώτο αγώνα της Εθνικής, κόντρα στο Μαυροβούνιο (1/9), για την παραμονή ενός εκ των Μάντζαρη και Κόνιαρη. Η κατάσταση του Σλούκα παρουσιάζει καθημερινή βελτίωση και έχει υπολογισθεί ότι, σύμφωνα με την πορεία της φυσικοθεραπείας, την ερχόμενη Δευτέρα ο διεθνής πλέι μέικερ της Φενέρμπαχτσε θα δοκιμάσει να κάνει την πρώτη ατομική προπόνηση με τρέξιμο, περιστροφές του σώματός του και χειρισμό της μπάλας. Η Εθνική, μετά την πρωινή προπόνηση, θα ταξιδέψει το απόγευμα στη Σανγκάη και εν συνεχεία οδικώς θα φτάσει στη Σουτσόου για να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Atlas» (23-26/8), μαζί με επτά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και πρώτο αντίπαλο την Ιορδανία (24/8).

Η δωδεκάδα: Μπουρούσης, Καλάθης, Γ. Αντετοκούνμπο, Θ. Αντετοκούνμπο, Λαρεντζάκης, Κόνιαρης, Παπαγιάννης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Παπαπέτρου, Βασιλόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή