Τ. Κορακάκης: «Εκείνη τη στιγμή δεν βγήκαν οι βολές»

Τ. Κορακάκης: «Εκείνη τη στιγμή δεν βγήκαν οι βολές»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες, στο πιστόλι 25 μ., βρέθηκε για άλλη μία φορά η Άννα Κορακάκη. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης προκρίθηκε με εντυπωσιακή επίδοση (590/600) στον τελικό του όπλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μπολόνια (Ιταλία).

Στον τελικό πλασαρίστηκε στην 5η θέση, ενώ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μόνικα Καρς από τη Γερμανία, η οποία είχε έρθει δεύτερη στους Ολυμπιακούς του Ρίο όπου η πρωταθλήτρια μας ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου.

Στον τελικό της Μπολόνια συμμετείχαν και οι τρεις Ολυμπιονίκες του Ρίο ενώ κορυφαίες αθλήτριες έμειναν απέξω. «Ήταν ένας δυνατός αγώνας. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων οι καλύτερες αθλήτριες του όπλου είναι από την Ευρώπη. Και οι δύο είμαστε ευχαριστημένοι από τον αγώνα.

Η Άννα ήταν πολύ καλή. Μένει βέβαια η πικρία της μη κατάκτησης μεταλλίου ύστερα από τέτοια προσπάθεια αλλά εκείνη τη στιγμή δεν βγήκαν οι βολές. Ο επόμενος αγώνας μας θα είναι τον Νοέμβριο στους τελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου, στην Κίνα, και ύστερα θα ξεκινήσει η μεγάλη προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», δήλωσε στην «Κ» ο Τάσος Κορακάκης.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Γερμανία Μόνικα Καρς, δεύτερη ήταν η Βερόνικα Μάγιορ από την Ουγγαρία και τρίτη η Ματίλντ Λαμόγ από τη Γαλλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή