Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Κώστας Χατζής ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Half Note όπου θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλη την ιστορία του αλλά και συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών. Στις 10.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17.

– Το βιβλίο του Ευγένιου Ματθιόπουλου «Η έννοια της “γενιάς” στην περιοδολόγηση της ιστορίας, της ιστορίας της λογοτεχνίας και της ιστορίας της τέχνης» (Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης) παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη. Στις 7 μ.μ. Κουμπάρη 1 και Βασ. Σοφίας.

– Ο Σπύρος Γραμμένος και η μπάντα του ανεβαίνουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus, με καλεσμένους τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Δημήτρη Χριστοφορίδη. Στις 10.30 μ.μ. Φραντζή 14.

– Η έκθεση του εικαστικού Ανδρέα Βούσουρα με τίτλο «Passé» και έργα που εξερευνούν τη σχέση ανάμεσα στο προσωπικό βίωμα και στον δημόσιο βίο, παρουσιάζεται στην γκαλερί Alma. Από τις 11 π.μ. Υψηλάντου 24.

– Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Χριστόπουλου και με τον Λίνους Ροθ στο βιολί, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής την «Ποιμενική» και το Κοντσέρτο για βιολί του  Μπετόβεν, καθώς και την Ουβερτούρα κοντσερτάντε της Συμφωνικής Σουίτας αρ. 2 του Νίκου Σκαλκώτα. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Η φωτογραφική πλατφόρμα GuruShots παρουσιάζει στην γκαλερί Blank Wall την έκθεση «The beauty of the earth», με φωτογραφικά τοπία καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Από τις 7 μ.μ. Φωκίωνος Νέγρη 55.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή