Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Παπαγεωργίου ανεβαίνει τη Δευτέρα στην Ταράτσα του Gazarte για μια συναυλία με τραγούδια που παρουσίασε διαδικτυακά στη διάρκεια του εγκλεισμού, διασκευές από το ψηφιακό άλμπουμ «ΕΣΟΡίΑ» και καινούργιο υλικό. Στις 8.30 μ.μ. Βουτάδων 32-34.

Η έκθεση του Κύπριου εικαστικού Χρίστου Ακορδαλίτη «Between worlds», με ελαιογραφίες που απεικονίζουν καθημερινούς ανθρώπους σε μικρές στιγμές απόλαυσης, παρουσιάζεται στην πλατφόρμα σύγχρονης τέχνης «Δύο χωριά», στη Μύκονο. Από τις 7 μ.μ. Πλατεία Πανάχρας, Χώρα.

Παλιότερες επιτυχίες του, αλλά και τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του, ερμηνεύει απόψε στο Βεάκειο Θέατρο ο Γιάννης Κότσιρας μαζί με τους συνεργάτες του. Στις 9.30 μ.μ. Ηρακλείου 13.

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οι νέοι της Οπερας» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει την Κυριακή τους «Γάμους του Φίγκαρο» του Μότσαρτ σε συναυλιακή μορφή, στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη της Πειραιώς. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 138.

Μια συναυλία με συνθέσεις από τους προσωπικούς του δίσκους αλλά και με μουσικές που προκύπτουν τη στιγμή του αυτοσχεδιασμού δίνει ο Χάικ Γιαζιτζιάν απόψε, στο Galata Gazi. Μαζί του οι Γιώργος Κοντογιάννης και Τάσος Πούλιος. Στις 10.30 μ.μ. Τριπτολέμου 8.

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Περιστερίου παρουσιάζει στο Αλσος της πόλης έκθεση με έργα των μελών του, σε επιμέλεια του υπευθύνου διδασκαλίας, Βασίλη Νίκα. Από τις 8 μ.μ. Αγ. Βασιλείου 63.

Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζουν αύριο, Κυριακή, την παράσταση «Μουσικές ιστορίες» στο Δημοτικό Θέατρο Αλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής». Στις 9 μ.μ. Γαρδίκη και Σμόλικα.

Οι Active Member επιστρέφουν απόψε στον χώρο «Μύλος Open Air Βαβυλωνία» στη Θεσσαλονίκη, για μια συναυλία με κομμάτια από όλη την πορεία τους. Στις 9.30 μ.μ. Ανδρέου Γεωργίου 56.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή