Διακόπηκε για την Πέμπτη η δίκη της Χ.Α. λόγω έντασης

Διακόπηκε για την Πέμπτη η δίκη της Χ.Α. λόγω έντασης

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντεγκλήσεις και  ένταση  σημειώθηκαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής λίγο πριν ξεκινήσει η κατάθεση μάρτυρα για την υπόθεση της επίθεσης στο στέκι Αντίπνοια το καλοκαίρι του 2008.

Το ακροατήριο, χωρισμένο στα δυο, άρχισε να ανταλλάσσει συνθήματα ενώ η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο όταν αντικείμενα άρχισαν να εκσφενδονίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών της αστυνομίας για να ελεγχθεί η κατάσταση ενώ το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Πέμπτη στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Όλα ξεκίνησαν, μετά το αίτημα του πρώτου μάρτυρα  για την υπόθεση της επίθεσης στα Πετράλωνα ο οποίος ζήτησε να επιτραπεί η είσοδος στο δικαστήριο συντρόφων του, που είχαν μείνει έξω από το δικαστήριο ενώ υπήρχαν κενές θέσεις.

Νωρίτερα , σύμφωνα με καταγγελίες , από την πλευρά της Χρυσής Αυγής είχαν προσέλθει στο δικαστήριο αρκετοί που θέλησαν να παρακολουθήσουν την δίκη στους οποίους επιτράπηκε η είσοδος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή