Επιχείρηση ανασύνταξης στον Ολυμπιακό

Επιχείρηση ανασύνταξης στον Ολυμπιακό

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σελίδα επιχειρούν να γυρίσουν όλοι όσοι σχετίζονται με τον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας, που ουσιαστικά έβγαλε τους «ερυθρόλευκους» εκτός τροχιάς τίτλου. Διότι μπορεί να απομένουν δέκα αγωνιστικές, αλλά μοιάζει απίθανο να υπερκαλυφθούν οι δέκα βαθμοί από τον πρωτοπόρο (εννέα βαθμοί είναι η διαφορά, όμως σε ισοβαθμία υπερτερεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης) προκειμένου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Παρ’ όλα αυτά, στο υπόλοιπο της περιόδου υπάρχουν σημαντικοί στόχοι τους οποίους θα προσπαθήσουν οι «Πειραιώτες» να υλοποιήσουν. Την Πέμπτη υποδέχονται στο Καραϊσκάκη την Ντιναμό Κιέβου, με στόχο να βάλουν από το πρώτο ματς «θεμέλια» πρόκρισης στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο. Με τρίποντο, ο Ολυμπιακός θα μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες κατάκτησης της 2ης θέσης, η οποία οδηγεί στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Και επίσης υπάρχει το κύπελλο Ελλάδας, το οποίο θα διεκδικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» ώστε να μη μείνουν χωρίς τίτλο για δεύτερη χρονιά στη σειρά. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρακολούθησε από το γήπεδο της Τούμπας το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος και μετά το τέλος μίλησε, στα αποδυτήρια, στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στην ομιλία του στήριξε τους παίκτες και τον προπονητή και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

«Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Υπάρχει στενοχώρια, γιατί πίστευα πραγματικά ότι μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψη που έχω για εσάς. Πιστεύω σε εσάς και στον προπονητή, δεν αλλάζει κάτι αυτό το παιχνίδι. Σας στηρίζω όλους. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά μας που πρέπει να κερδίσουμε. Θέλω να κάνετε το καλύτερο και να νικήσουμε την Πέμπτη και την Κυριακή. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Αφήστε πίσω ό,τι έγινε και πάμε παρακάτω, να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε από εδώ και πέρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φορτούνη στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, λόγω τραυματισμού χαμηλά στο αριστερό πόδι, στη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν αγωνιστεί, τότε ο Νάτχο θα πάρει τη θέση του πίσω από τον επιθετικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή