Ολυμπιακός: Θέλει να «εξαργυρώσει» στο Κύπελλο την καλή περίοδό του

Ολυμπιακός: Θέλει να «εξαργυρώσει» στο Κύπελλο την καλή περίοδό του

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόκριση στον ημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού. Μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του ΟΦΗ με 5-1 στο Καραϊσκάκη, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν αύριο τη Λαμία, στη ρεβάνς της ισοπαλίας με σκορ 3-3 στο πρώτο ματς στη Φθιώτιδα (ώρα έναρξης 19.30).

Εντός των τειχών του Ρέντη υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την αποτελεσματικότητα στο ματς με την ομάδα της Κρήτης. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μαρτίνς πέτυχαν τρία γκολ σε τέσσερις τελικές, ενώ για να σημειώσουν τα πέντε γκολ του αγώνα χρειάστηκαν οκτώ τελικές.

Ο Αχμέντ Χασάν, που πέτυχε χατ τρικ, διανύει την καλύτερη περίοδο από την ημέρα που εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Συνολικά, τον Φεβρουάριο πανηγύρισε επτά γκολ, οκτώ μέσα στο 2019, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν είχε σκοράρει τρία τέρματα. Μάλιστα, θα επιστρέψει στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου, «εξαργυρώνοντας» την πολύ καλή παρουσία του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού κλήθηκε από τον Χαβιέ Αγκίρε για τα ματς του Μαρτίου, με αντίπαλο τον Νίγηρα και τη Νιγηρία. Εκτός αποστολής θα βρίσκεται ο Σαλάχ της Λίβερπουλ για να πάρει… ανάσες. Ετσι, δεν αποκλείεται ο Χασάν να παίξει ακόμη και βασικός.

Εξαιρετική χρονιά διανύει και ο Κώστας Φορτούνης. Για τρίτη φορά στην τελευταία τετραετία έφθασε σε διψήφιο αριθμό γκολ στο πρωτάθλημα. Χάρη στο τέρμα που πέτυχε εις βάρος του ΟΦΗ, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» έχει πια 10. Σε όλη την περυσινή περίοδο είχε πετύχει 10 γκολ, ενώ τη σεζόν 2015-16 με τα 18 γκολ του, βγήκε πρώτος σκόρερ και αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Ο Μαντί Καμαρά που αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από το ματς με τον ΟΦΗ φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Αναμένεται να χάσει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία και το ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα τη Δευτέρα στη Ριζούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή