Ολυμπιακός: Θλάση ο Ντίας, που «τρέχει» να προλάβει Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Θλάση ο Ντίας, που «τρέχει» να προλάβει Παναθηναϊκό

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόκριση στον ημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιχειρήσει να πάρει ο Ολυμπιακός στην αποψινή ρεβάνς με τη Λαμία στο γήπεδο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 19.30). Το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 3-3 και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» προκρίνονται με νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή και με ισοπαλία με 0-0, 1-1 και 2-2.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξανά απουσίες. Τελευταίο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετίζεται με τον Ζιλ Ντίας, ο οποίος υπέστη θλάση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 17 Μαρτίου. Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Πορτογάλος εξτρέμ διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Αν δεν είναι έτοιμος για το ντέρμπι των «αιωνίων», τότε θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, δηλαδή στα τέλη Μαρτίου.

Είναι δεδομένο πως θα λείψει από το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία, τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα τη Δευτέρα στη Ριζούπολη, αλλά και από το παιχνίδι με τον Αρη τη μεθεπόμενη Κυριακή στο Φάληρο για την 24η αγωνιστική. Εξαιτίας και του σοβαρού τραυματισμού του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο γόνατο (θα επιστρέψει στη δράση την επόμενη περίοδο), οι μόνες διαθέσιμες επιλογές του Μαρτίνς για τις θέσεις των εξτρέμ είναι ο Ποντένσε και ο Μασούρας. Πάντως, στα άκρα μπορεί να παίξει και ο Γκερέρο, τον οποίο δοκίμασε σε ρόλο εξτρέμ στο δεύτερο ημίχρονο του πρόσφατου ματς με τον ΟΦΗ. Ο τεχνικός των «Πειραιωτών» ενδέχεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το αρχικό σχήμα του αγώνα με την ομάδα της Κρήτης. Επιπλέον, δεν αποκλείεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος να πάρει χρόνο συμμετοχής και να παίξει για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή