Έρευνα αγοράς και στη Γαλλία για αμυντικό στον Ολυμπιακό

Έρευνα αγοράς και στη Γαλλία για αμυντικό στον Ολυμπιακό

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή του Μίτσελ από την Ισπανία δρομολογεί εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Δημήτρη Σιόβα. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» βρισκόταν τα τελευταία 24ωρα στην πατρίδα του, καθώς η σύζυγος του γιου του έφερε στον κόσμο το πρώτο εγγονάκι του. Παράλληλα και ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιερ Ισά, μετέβη στο εξωτερικό (ενδεχομένως στη Γαλλία), προφανώς για να εξετάσει μεταγραφικές υποθέσεις.

Θεωρείται δεδομένο πως ο τεχνικός των πρωτοπόρων θα αναλύσει με τη διοίκηση όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με την αγορά έμπειρου στόπερ. Προτεραιότητα αποτελεί κοινοτικός ποδοσφαιριστής, επειδή στην παρούσα φάση δεν υπάρχει ελεύθερη θέση ξένου στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων». Εξελίξεις, πάντως, αναμένονται μετά τη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 17.15). Στη διάθεση του Μίτσελ βρίσκεται ξανά ο Παπαδόπουλος, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Μανωλά, με τους Παπάζογλου και Μπονγκ να είναι οι εναλλακτικές επιλογές. Να σημειώσουμε πως σε 19 αγωνιστικές οι πρωτοπόροι έχουν δεχθεί μόλις έξι γκολ. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ευρώπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή