Συνελήφθη ο Μαύρος, νέες εργασίες στο γήπεδο

Συνελήφθη ο Μαύρος, νέες εργασίες στο γήπεδο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Θωμάς Μαύρος συνελήφθη χθες για χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ και λόγω φόρτου εργασίας της ανακρίτριας, θα απολογηθεί σήμερα. Κατά συνέπεια, διανυκτέρευσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας. Αναφορικά με τη σύλληψή του, ο Θωμάς Μαύρος ανέφερε: «Βρίσκομαι κατηγορούμενος για κάτι που δεν έχω φταίξει. Μπήκα με αγάπη πέρυσι, μόνο και μόνο για να σωθεί η ομάδα και τώρα πρέπει να απολογηθώ για ΦΠΑ, φόρους κ.λπ.», ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ. «Από την πρώτη στιγμή είπα στους αρμόδιους της ΠΑΕ ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τα οικονομικά. Και δεν μπορούσα να πάρω ούτε ευρώ απ’ τα ταμεία αν δεν δινόταν εντολή από έναν άλλον κύριο», ανέφερε ο Θωμάς Μαύρος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινώνησε με τον Μαύρο ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι στο πλευρό του, ενώ επικοινωνία είχε και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίστηκαν και χθες, με κύριο σκοπό να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες μελέτες όταν θα εγκριθεί η άδεια ανέγερσης του γηπέδου. Από προχθές διεξάγονται χωματουργικές εργασίες, μετρήσεις του εδάφους και τοπογραφικός έλεγχος και η όλη διαδικασία προβλέπεται να διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα.

Στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ συνεχίζει να αναζητεί παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα της νέας χρονιάς σε ένα πρωτάθλημα σαφώς απαιτητικότερο του φετινού. Στόχος είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και όταν βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ τη μεθεπόμενη χρονιά. Πέτρος Μάνταλος, Αμπντουλαγέ Φαγέ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Γιώργος Σαρρής, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Γιάννης Ανέστης είναι οι «κλεισμένες» μεταγραφές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή