Πολλά παράπονα ο Ολυμπιακός

Πολλά παράπονα ο Ολυμπιακός

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επόμενη μέρα της ήττας του από τη Μαρσέιγ καλείται να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Ισπανού, Χεσούς Χιλ Μανθάνο, καθώς και τις αποφάσεις του VAR, όχι μόνο για τον καταλογισμό του δεύτερου πέναλτι, αλλά και για τη συνολική του συμπεριφορά προς τους παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε τη στάση του περίεργη, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι στα τελευταία λεπτά του αγώνα τα ball boys… εξαφανίστηκαν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος να δίνει την μπάλα στους παίκτες, κάτι βέβαια που δεν θυμίζει αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αναμέτρηση ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Ακόμα και έτσι πάντως, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κρατά την τύχη στα χέρια του την τελευταία αγωνιστική (9/12). Οι πρωταθλητές για να έχουν το… κεφάλι τους ήσυχο θέλουν τη νίκη απέναντι στην Πόρτο στο Καραϊσκάκη, κάτι που αν το πετύχουν δεν θα τους ενδιαφέρει το τι θα γίνεται την ίδια ώρα στο «Ετιχαντ» και στην αναμέτρηση της Σίτι με τη Μαρσέιγ. Αν δεν κερδίσουν, θα πρέπει τουλάχιστον να φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα με τους Γάλλους, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Εδώ πάντως υπάρχουν δύο παράμετροι. Η Σίτι λίγες μέρες μετά τον αγώνα με τη Μαρσέιγ παίζει με τη Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, κάτι που σημαίνει ότι ο Γκουαρδιόλα θα πάει σε εκτεταμένο ροτέισον. Επίσης για τους «πολίτες» τα 2,7 εκατ. ευρώ που δίνει η νίκη δεν τους «καίνε», ώστε να στεφθούν αν πρέπει να κάνουν αλλαγές στην 11άδα ή όχι. Βέβαια ακόμα και τα «δεύτερα» της Σίτι, τη Μαρσέιγ μπορούν να την κερδίσουν, όμως οι Γάλλοι έχουν κίνητρο, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ήδη κλείσει την πρώτη θέση του ομίλου. Αντίθετα, η Πόρτο παίζει μετά τον Ολυμπιακό με την Τοντέλα για το Κύπελλο, άρα ο Κονσεϊσάο μπορεί να κρατήσει τους βασικούς και να τους δώσει ανάσες μετά. Επίσης, όπως και για τους «ερυθρόλευκους» έτσι και για τους «δράκους» τα χρήματα που δίνει η νίκη είναι σημαντικά, δεν έχουν λόγο λοιπόν να μην τα διεκδικήσουν.

Τέλος, αν κάτι μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός από το ματς της Τρίτης, είναι η παρουσία του Βρουσάι. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δεν άφησε ούτε την ευρωπαϊκή του ευκαιρία να πάει χαμένη και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική λύση για τον Μαρτίνς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή