Ντεμπούτο με Αρη θα κάνει ο Χεζόνια

Ντεμπούτο με Αρη θα κάνει ο Χεζόνια

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αρη, θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Μάριο Χεζόνια. 

Ο 25χρονος Κροάτης άσος θα αντικαταστήσει τον Σέλβιν Μακ στο ρόστερ των «πρασίνων» σε ό,τι αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, με τον Αμερικανό να παραμένει στο δυναμικό της ομάδας, μέχρι το φινάλε της Ευρωλίγκας. Μπρέι, Σαντ-Ρος, Νέντοβιτς, Χεζόνια, Γουάιτ και Μπέντιλ θα είναι η εξάδα με την οποία θα πορευτεί το «τριφύλλι» στις εντός συνόρων υποχρεώσεις, ενώ ιδιαίτερο είναι και το παρασκήνιο της μεταγραφής του Χεζόνια, καθώς σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο επί δύο χρόνια συμπαίκτης του σε Νικς και Μπλέιζερς Ενές Καντέρ!  

Ο Τούρκος άσος του ΝΒΑ και στενός φίλος του Κροάτη, παρακίνησε τον Χεζόνια να αποδεχθεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας για την οποία τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια.

Η «πράσινη» ΚΑΕ τον ευχαρίστησε δημόσια, παραπέμποντας σε μια μελλοντική συνεργασία με τον ίδιο να ανταποδίδει με το εξής μήνυμα: «Είμαι μεγάλος φαν της ομάδας σας. Ελπίζω να τα πούμε στο μέλλον από κοντά». Ο Παναθηναϊκός ανταπάντησε μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΚΑΕ πως «η διοίκηση και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού σε σέβονται και σε ευχαριστούν για όλα. Ελπίζουμε και εμείς να τα πούμε στο μέλλον. Είσαι ένας από εμάς!».

Ο Κώστας Κουφός βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με τον Ελληνοαμερικανό σέντερ να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει, χαρακτηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» σπουδαία ομάδα. Ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ υπολογίζεται ο Χάρισον ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση πήρε κανονικά μέρος, ενώ σήμερα θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο ο Χασάν Μάρτιν, μένοντας εκτός δράσης για έξι εβδομάδες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή