Τσάμπιονς Λιγκ: Άντεξε η Τσέλσι, 1-1 στη Μαδρίτη

Τσάμπιονς Λιγκ: Άντεξε η Τσέλσι, 1-1 στη Μαδρίτη

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας άφησαν Ρεάλ και Τσέλσι, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με τους Λονδρέζους να μπαίνουν πιο δυνατά και να αιφνιδιάζουν τελικά τη Ρεάλ, καθώς κατάφεραν να προηγηθούν στο 14ο λεπτό με πολύ ωραία ενέργεια του Πούλισιτς. Στη συνέχεια, οι Μαδριλένοι ανέβασαν και αυτοί την απόδοσή τους και έφεραν το ματς στα ίσα με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Μπενζεμά στο 29ο λεπτό.

Στον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί Σ.Ζ. υποδέχεται απόψε τη Μάντσεστερ Σίτι. Τόσο οι Γάλλοι όσο και οι Αγγλοι είναι από τις ομάδες που από την αρχή της φετινής διοργάνωσης θεωρούνταν φαβορί για την κατάκτηση της κούπας, στην οποία δεν έχουν φτάσει ποτέ στην ιστορία τους.

Η Παρί Σ.Ζ. μοιάζει να είναι πιο ώριμη από ποτέ για να πετύχει τον στόχο της, καθώς στη διαδρομή απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, αλλά και την περυσινή κάτοχο Μπάγερν.

Από την άλλη, η Σίτι στα προημιτελικά άφησε έξω την Ντόρτμουντ, έχει ήδη «καπαρώσει» το πρωτάθλημα στην Αγγλία, ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες πανηγύρισε και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Για πολλούς θα έπρεπε να είναι το ζευγάρι του τελικού, όμως η μοίρα τις έφερε αντίπαλες στους «4». Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τις πιο ακριβές ομάδες της διοργάνωσης, καθώς σύμφωνα με το Transfermarkt, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα φτάνει το 1,03 δισ. ευρώ, ενώ οι Γάλλοι αξίζουν 828.950.000 ευρώ.

Πρόταση Παρί στον Μέσι

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρσέλο Μπέχλερ, η Παρί Σ.Ζ. κατέθεσε πρόταση στον Λιονέλ Μέσι προσφέροντάς του συμβόλαιο 2+1 χρόνια. Ο ρεπόρτερ του TNT Sports δεν αναφέρει πόσα χρήματα προσφέρει η γαλλική ομάδα, όμως χαρακτηρίζει την προσφορά «ανίκητη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή