Στέφανος Τσιτσιπάς: Προσπάθησα όσο πιο πολύ μπορούσα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Προσπάθησα όσο πιο πολύ μπορούσα

Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τη μεγάλη μάχη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Στέφανος Τσιτσιπάς, αναμφισβήτητα άλλαξε επίπεδο μετά τη συμμετοχή του στο Ρολάν Γκαρός. Δεν είναι πλέον ο αθλητής που απλά… γεμίζει τα ταμπλό και παίζει για τις συμμετοχές.

Η παρουσία του στο παρισινό γκραν σλαμ, φώναξε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ώρα ενός τίτλου πλησιάζει.

«Πολύ μεγάλη μάχη. Προσπάθησα όσο πιο πολύ μπορούσα. Με όλες τις δυνάμεις μου. Πρώτη φορά σε τελικό γκραν σλαμ, είμαι χαρούμενος με τη διαδρομή μου έως τώρα. Ο Νόλε έδειξε πόσο μεγάλος αθλητής είναι. Εμπνέομαι από αυτόν και όσα έχει πετύχει. Θα είμαι ευγνώμων αν πετύχω τα μισά. Έζησα σπουδαίες ημέρες εδώ και με τους φιλάθλους αλλά και την ομάδα μου που με στήριξε να πετύχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ το Ρολάν Γκαρός. Ελπίζω να επιστρέψω εδώ και να αποδώσω ένα καλό θέαμα πάλι», τόνισε κατά την απονομή.

«Είναι προνόμιο να είμαι εδώ με τον Κούριερ και τον Μποργκ που έχουν γράψει ιστορία. Θα πω κάτι στον Στέφανο: Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, αλλά εδώ μαθαίνει και θα γίνει πιο σοφός. Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσει πολλούς τίτλους. Μπορεί να μην είμαι νέος όπως ο Στέφανος αλλά πάντα βρίσκω κίνητρο, κάτι που μου δίνει η οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Όπως είπε ο Στέφανος είναι μια προσπάθεια της ομάδας. Θα συνεχίσω», δήλωσε από την πλευρά του ο Τζόκοβιτς, ο οποίος κατέληξε λέγοντας: «Οι δεσμοί της χώρας μου με την Ελλάδα είναι ισχυροί. Της στέλνω την αγάπη μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή