Αντετοκούνμπο: Από τον Μάτζικ Τζόνσον έως τον ΛεΜπρον- Οι θρύλοι του NBA υποκλίνονται στον Greek Freak

Αντετοκούνμπο: Από τον Μάτζικ Τζόνσον έως τον ΛεΜπρον- Οι θρύλοι του NBA υποκλίνονται στον Greek Freak

Μια... «Ντριμ Τιμ» συγχαρητηρίων κατέκλυσε τον νέο αυτοκράτορα του παγκόσμιου μπάσκετ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν ο «Μάγος» και ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ υποκλίνονται μπροστά στον νέο αυτοκράτορα του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι βέβαιο ότι έχει φτάσει πια στο ζενίθ όχι μόνο του αθλήματός του αλλά και της γενικής αναγνώρισης, πράγμα μοναδικό για έναν μη Αμερικανό στον υπέρλαμπρο κόσμο του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τους Μιλγουόκι Μπακς με ανατροπή και η απόλυτη κυριαρχία του «Greek Freak» και στις δύο πλευρές του κορτ, σε άμυνα και επίθεση, σε αυξανόμενο μάλιστα βαθμό όσο προχωρούσε η τελική σειρά και ο Γιάννης ξεπερνούσε τον τραυματισμό του, υποχρέωσε τους μύθους του ΝΒΑ να τον υποδεχθούν τουλάχιστον ως έναν ίσο τους, πλάι τους.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο επιλεγόμενος «Βασιλιάς», απηύθηνε άμεσα τα θερμά του συγχαρητήρια στον Γιάννη, τονίζοντας ότι έφτασε στην κορυφή με την αξία του κερδίζοντας δικαίως το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

«Συγχαρητήρια στον MVP», έγραψε και ο «Μάγος», ο Μάτζικ Τζόνσον απαριθμώντας τα κατορθώματα του Αντετοκούνμπο στον τελευταίο τελικό τα ξημερώματα της Τετάρτης, ώρα Ελλάδος.

Υπόκλιση και από καθιερωμένους στην κορυφή του ΝΒΑ μπασκετμπολίστες όπως ο Ντουέιν Γουέιντ, που έκανε λόγω για θρυλικό πρωτάθλημα από τον Γιάννη και τους Μπακς…

… και βεβαίως τον Στεφ Κάρι που έγραψε: «Απόλαυσα την παρακολούθηση του μεγαλείου! Γιάννη, συγχαρητήρια αδελφέ μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή