Ολυμπιακός: Μονόδρομος το Γιουρόπα

Ολυμπιακός: Μονόδρομος το Γιουρόπα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σλόβαν με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φάρμακο που θα του γιατρέψει την πληγή που άνοιξε ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ αναζητά απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Καραϊσκάκη» τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πρώτο από τα δύο ματς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα, με την πρόκριση στους ομίλους να είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Οχι τόσο για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, καθώς τα έσοδα είναι σαφώς πιο περιορισμένα, όσο για το αγωνιστικό. Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα δείχνει να μην πατάει καλά στο χορτάρι και σήμερα ψάχνει τη νίκη και την εμφάνιση που θα τον βοηθήσουν να… γυρίσει τον διακόπτη.

Αλλωστε και ο Πέδρο Μαρτίνς χθες, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, για αντίδραση μίλησε και για απαντήσεις. Από κει και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός φωτογράφισε ότι σε ακόμη ένα ματς θα δώσει φανέλα βασικού στον Τζολάκη και όχι στον Βαλτσίκ: «Είναι παίκτης με εμπειρία, που τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον. Δεν ήταν δυνατόν να παίξει από τα πρώτα παιχνίδια», ήταν η τοποθέτησή του σχετικά με τον Τσέχο γκολκίπερ. Αντιθέτως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ο Ονιεκούρου, ενώ για τον Ρόνι Λόπες επισήμανε ότι ίσως υπάρξει αλλαγή στη λίστα, ενόψει όμως της ρεβάνς. Ετσι με δεδομένο και τον αποκλεισμό του Σεμέδο, εκτός από τον Τζολάκη, πιο πιθανοί να ξεκινήσουν είναι οι Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Αγκιμπού, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου. Στα μεταγραφικά, οι Ιταλοί επιμένουν για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να φέρει πίσω τον Κώστα Μανωλά. Ορισμένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πιθανή ανταλλαγή με τον Καμαρά, ενώ κάποια άλλα ανέφεραν ότι η Νάπολι δεν πέφτει κάτω από τα 15 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ο παίκτης δέχεται τη σημαντική μείωση στον μισθό του (από τα 4,5 στο 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως) προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή