Champions League: «Άνοιξε λογαριασμό» ο Μέσι – Η Σέριφ σόκαρε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (βίντεο)

Champions League: «Άνοιξε λογαριασμό» ο Μέσι – Η Σέριφ σόκαρε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (βίντεο)

Τη νίκη της χρονιάς πέτυχε η Σέριφ Τίρασπολ, επικρατώντας με 1-2 της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Μπερναμπέου»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νίκη της χρονιάς πέτυχε η Σέριφ Τίρασπολ, επικρατώντας με 1-2 της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Μπερναμπέου». Ο ομάδα από τη Μολδαβία οδηγεί την κούρσα στον 4ο όμιλο του Champions League, έχοντας το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές στην παρθενική της παρουσία στο θεσμό.

Οι Μολδαβοί, οι οποίοι είχαν ως κορυφαίο τον Έλληνα τερματοφύλακα, Γιώργο Αθανασιάδη, έχουν αφήσει πίσω τους όχι μόνο τους Μαδριλένους (3 β.), αλλά και την Ίντερ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Σαχτάρ στο Ντόνετσκ, με τις δύο ομάδες να έχουν από έναν πόντο.

Στο ντέρμπι του 1ου ομίλου, σε αυτή την πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής, η Παρί ΣΖ νίκησε με 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι με τον Μέσι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ωστόσο, την παράσταση στον 1ο όμιλο κλέβει η Μπριζ, η οποία απέσπασε σημαντικό διπλό στη Γερμανία με 2-1 επί της Λειψίας και είναι στην κορυφή του ομίλου μαζί με τους Γάλλους, καθώς έχουν από 4 βαθμούς, ενώ τρεις έχει η Σίτι και κανέναν η Λειψία.

Στον 2ο όμιλο η Λίβερπουλ σκόρπισε την Πόρτο μέσα στο «Ντραγκάο» με 5-1 και έκανε το 2 στα 2, ενώ η Ατλέτικο απέδρασε στις καθυστερήσεις από το Μιλάνο, επικρατώντας της Μίλαν με 2-1 χάρη σε γκολ του Σουάρες από το σημείο του πέναλτι. Οι Ισπανοί έχουν 4 βαθμούς, έναν η Πόρτο και κανέναν η Μίλαν.

Τέλος στον 3ο όμιλο, ο Αγιαξ δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει της Μπεσίκτας με 2-0 στο Άμστερνταμ και να φτάσει τους έξι βαθμούς, όσους έχει και η Ντόρτμουντ που νίκησε εντός έδρας με 1-0 τη Σπόρτινγκ. Αντίθετα, τόσο οι Τούρκοι, όσο και οι Πορτογάλοι δεν έχουν ακόμα πόντο στη διοργάνωση.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή