Χωρίς Εμβιλά κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός

Χωρίς Εμβιλά κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τι θα συναντήσει ο Ολυμπιακός απόψε στο «Σουκρού Σαράτσγλου» για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είναι δεδομένο. Μια δύσκολη έδρα και μια καλή ομάδα που θα ψάχνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Επίσης στον αντίπαλο πάγκο θα βρίσκεται ένας προπονητής που πέρασε και από τους «ερυθρόλευκους», ο Βίτορ Περέιρα.

Ομως και για τον Ολυμπιακό, το τι αναζητά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε είναι και αυτό δεδομένο. Είναι η νίκη που θα τον κρατήσει στην πρώτη θέση του ομίλου, αυτή που οδηγεί απευθείας και χωρίς… περιπέτειες στην επόμενη φάση. Ο Μαρτίνς παραδέχτηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι η Φενέρ θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος και ότι το γήπεδο θα «βράζει», παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι γεμάτο.

«Η ομάδα μας είναι καλά προετοιμασμένη και έτοιμη. Μένει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα παιχνίδι με ποιότητα. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ύστερα από συνομιλία που είχε με τον Γιαν Εμβιλά αποφασίστηκε να μη ρισκάρουν τη συμμετοχή του Γάλλου μέσου.

Αυτό σημαίνει ότι αν τελικά επιλέξει το 4-3-3 στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Κουντέ, με Μπουχαλάκη και Καμαρά στην τριάδα των χαφ και ο Αγκιμπού θα πάει στο άκρο της επίθεσης, αφήνοντας εκτός τον Ονιεκούρου. Αν από την άλλη επιλέξει το 4-2-3-1, θα μείνει εκτός ο Κουντέ, ο Αγκιμπού θα πάει μπροστά από τους Μπουχαλάκη και Καμαρά και ο Ονιεκούρου θα είναι στα άκρα της επίθεσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή