To Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με δυνατές αναμετρήσεις

To Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με δυνατές αναμετρήσεις

Τα παιχνίδια του 6ου γκρουπ, Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ – Γιουνγκ Μπόις, όπως και αυτό ανάμεσα στην Ντιναμό Κιέβου και την Μπαρτσελόνα για τον 5ο όμιλο, είναι εκείνα που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αποψινή 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα παιχνίδια του 6ου γκρουπ, Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ – Γιουνγκ Μπόις, όπως και αυτό ανάμεσα στην Ντιναμό Κιέβου και την Μπαρτσελόνα για τον 5ο όμιλο, είναι εκείνα που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αποψινή 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα στο Μπέργκαμο η Αταλάντα θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τους Αγγλους, έπειτα από την ήττα της με 3-2 την προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα από τα συγκλονιστικότερα σε εξέλιξη ματς της διοργάνωσης, καθώς οι Ιταλοί είχαν προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο και οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν στην ολική ανατροπή στο δεύτερο. Ο Σόλσκιερ μοιάζει να πέρασε έναν ακόμα σκόπελο, αφού το 3-0 επί της Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο το περασμένο Σάββατο λειτούργησε ως βάλσαμο έπειτα από τη συντριβή (5-0) από τη Λίβερπουλ, που έστειλε τον Νορβηγό ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου.

Αυτή τη στιγμή ο 6ος όμιλος δείχνει να είναι ο πιο «ανοιχτός», αφού η Γιουνάιτεντ έχει έξι βαθμούς, από τέσσερις έχουν Αταλάντα και Βιγιαρεάλ, ενώ τρεις έχει η Γιουνγκ Μπόις. Στο άλλο ματς του ομίλου, το «κίτρινο υποβρύχιο» υποδέχεται τους Ελβετούς και αν κερδίσει μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην κορυφή, ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου ματς, ενώ αν χάσει μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην 4η θέση.

Τη δική της μάχη επιβίωσης δίνει απόψε η Μπαρτσελόνα στο Κίεβο απέναντι στην Ντινάμο. Οι Καταλανοί, που ταξίδεψαν με υπηρεσιακό προπονητή τον Σέρχι Μπαρχουάν, αν δεν κερδίσουν τότε μπαίνουν σε περιπέτειες ακόμα και για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης στον όμιλο. Ενδιαφέρουσα βαθμολογικά είναι και η αναμέτρηση Σεβίλλη – Λιλ για τον 7ο όμιλο, που μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το προβάδισμα για τη 2η θέση.

Το αποψινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: 19.45: Βόλφσμπουργκ – Σάλτσμπουργκ και Μάλμε – Τσέλσι. 22.00: Αταλάντα – Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ – Γιουνγκ Μπόις, Γιουβέντους – Ζενίτ, Ντινάμο Κιέβου – Μπαρτσελόνα, Μπάγερν – Μπενφίκα και Σεβίλλη – Λιλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή